Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sami666

Tatuaż na nadgarstku

Polecane posty

Chcę zrobić sobie tatuaż na nadgarstku w postaci mniej więcej takiej gwiazdki : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b4/Nautical_star.svg/500px-Nautical_star.svg.png chcę zeby tatuaz byl nieduzy, mniej wiecej do 4 cm. Wie ktoś jakie są ceny drobnych tatuaży? Słyszałam, że za taki tatuaż można zapłacic nawt do 100 zł ale dla mnie to przesada. Z góry dzieki za odpowiedzi ;)

Gość Terr
Przesada??????! Dziewczyno ile Ty masz lat?! Tatuaż to nie byle co ... musisz się zastanowić żeby się nie oszpecić jak wiele gwiazd rocka...wpadli nawet w nałóg tatułowania się bo niestety to jest uzalezniające po jakimś czasie. Nie podoba mi się wzór ... Chyba że ma dla Ciebie jakies przesłanie .... A co do kasy ... to powinnas wybrac dobry polecany zaklad gdzie mozna zrobic tatulaz bo mzoesz zlapac HIV. I 100 złoty to mało...Takie tatulaze aby byly w miare dobrze wykonane i BEZPIECZNIE DLA ZDROWIA ... placi sie wiecej.

zastanowiłam się co do tatuażu i wzoru, chociaż wzór był zmieniany ale w końcu wyszło na gwiazdę. A lat mam wystaczająco duzo wiec sie nie martw ;) O to, że wpadnę w nałóg tatuowania też nie, bo wiem że nie chcę mieć jakiegoś dużego tatuażu naciele, chciałam mieć zawsze coś małego, ale też coś symbolizującego. Słyszałam też, że każde studio ma minimalną cenę, którą musisz pokryć za chociażby centymetrowy tatuaż. Niewiem czy to prawda ale to trochę dziwne. wiem też, ze cena zależy od używanego tuszu- za kolorowy płaci się drożej :>