Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest ...............

POMARANCZOWA SKORKA NAWET NA PIERSIACH?

Polecane posty

Po mocnym scisnieciu skory na piersiach widze nierownosci,pomaranczowa skorke,co najgorsze i najbardziej niepokojace,mam 17 lat... powiedzcie cos na ten temat.

Gość asddas
to się zdarza, w bardzo wielu przypadkach..... ale jest to też sygnał żeby uważać i badań piersi. Według specjalistów ginekologów-onkologów, pomarańczowa skórka i np wychodzące żyły to sygnał, ze może dziać się coś niepokojącego.

to mnie nastraszono. patrzylam na to z calkiem innej perspektywy,chodzi o to ze jestem lekkim cellulitem pokryta praktycznie cala,nawet jak scisne skore na przedramieniu widac cellulit. to prawda-od poniedzialku do piatku siedze przy ksiazkach objadajac sie ciasttkami i czekolada,ale wiele osob tak robi,a jednak nie sadze,by mialy takie problemy z cellulitem.

nie martw sie :) ja tez to mam i nie mam zadnych zmian w piersiach :) mam 23 lata i tez wydawalo mi sie to dziwne... mysle, ze to sie dzieje glownie u dziewczyn z wiekszym biustem.... :)

hm,a moze to znak,ze mam tak zanieczyszony organizm? tyle tokstyn nagromadzonych pod skora? czy to mozliwe zeby w ogole doprowadzic sie do takiego czegos?

powiedzcie cos ktos jeszcze,ejj....

eh..........

ja mam prawie 30 lat co prawda i prawidłową wagę, ale też mam lekki cellulicik na ramionach i w okolicach biustu, ale wcale nie jest on duży miseczka B, nie wiem skąd to cholerstwo, faktem jest, że lubię sobie wcinać słodycze i mało się ruszam