Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmmn

CO CZYTACIE I POLECACIE???

Polecane posty

Gość mnmnmmn

jakie ksiazki czytacie/czytaliscie i jakie polecacie???(podajcie ttułi autora jak pamietacie) pytam bo jestem ciekawa i z checia skozystam i przeczytam sobie :)

Gość kjlert
przminęło z cichaczem

Gość super pascal
polecam Biblie

Gość mnmnmmn
no ja zaczełam teraz pachnidło ale juz chce znalesc sobie cos co przeczytam pozniej :)

Gość kropelkaka
duzo czytalam... wlasnie... CZYTAŁAM... niestety od pol roku nie mialam czasu na rzadną książkę... wiec nic z nowości nie polecę.. ale chętnie sama się dowiem, co warto przeczytac... polecajcie

Zastanawiam czy dużo osób oprócz tradycyjnych książek również czyta e-booki czy słucha audiobooków. teraz coraz częściej można znaleźć takie rzeczy w necie. Czy myślicie, że elektroniczne książki zdołają wyprzeć tradycyjne pozycje?

Oj, ja czytam namiętnie i tylko żałuję, że ostatnio mam na to coraz mniej czasu... Ale chciałabym podzielić się z wami moimi ulubionymi tytułami. pewnie to oklepane, ale "Oskar i Pani Róża" zrobił na mnie duże wrażenie, poza tym Zafon z jego powieściami z Barceloną w tle :) No i trochę z polskich autorów. Ale tutaj głównie poezaj. E-booki też czytam. Ostatnio "Opowiadania krótsze i dłuższe" Janusza Przetacznika.

No! i znalazłam kogoś, kto też czyta te "Opowiadania..." :) Ja jeszcze nie skończyłam czytać ale jestem blisko. A masz tę książkę z gonety - tak? Bo nigdzie indziej chyba nie jest to dostępne? a jeszcze w nawiązaniu do książek o Ojcu Pio - też czytałam - zawsze robiły na mnie wrażenie ale były dla mnie tak przejmujące, że chyba żadnej nie przeczytałam do końca...