karola27 0 Napisano Listopad 7, 2008 Pytam bo piszecie ze Atmosphere to kit. To jakie są te super firmy? Wallis? Marks&Spencer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola27 0 Napisano Listopad 8, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no . Napisano Listopad 8, 2008 chociażby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matttte Napisano Maj 23, 2010 D&G DIOR CHANEL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wroneczka nieczysta Napisano Maj 23, 2010 Karen Millen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krucafuks Napisano Maj 24, 2010 Odrzucajac swiatowej slawy projektantow, to zgadzam sie z przedmowczynia Karen Millen, Ted Baker, Burberry. Amerykanskie ciuchy sa tu stosunkowo drogie(Abercrombie & Fitch, All Saints...). Srednia polka to French Connection, Miss Selfridge, Top Shop, New Look, Dorothy Perkins,The Office, Faith plus oczywiscie zagraniczne firmy(Mango, Diesel...). H&M to wg mnie jednorazowki, M&S raczej dla kobiet po 40, Wallis uwazany jest tu za sklep dla puszystych. Primark to na prawde sa ciuchy slabej jakosci, poczawszy od kroju, szycia po jakosc materialu- nie powiem da sie upolowac perelke, ale za przeproszeniem wszystko trzeba "zmacac". No i gdy stoje przed wyborem szmatka z Primarka za 15 F, a kiecka z All Saints na przecenie 30F ze 110, to wcale nie wydaje mi sie, ze robie jakis swietny biznes kupujac Atmosphere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam french connections Napisano Maj 25, 2010 tylko czemu kuzwa keidy mozna bylo kupic t-shirt na przecenie do 40 zl w przeliczeniu, a dzis trzeba dac dwa razy tyle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam french connections Napisano Maj 25, 2010 a co z next? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slajza man :) 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 ja uwielbiam Superdry. Troche drogie, ale za jakość sie płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość THe Cat Napisano Styczeń 27, 2012 RIVER ISLAND :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość THe Cat Napisano Styczeń 27, 2012 I The North Face Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Golob Napisano Luty 27, 2012 Schoffel Bezpretensjonalnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2013 River Island to ciuszki typowo dla pedałków. Ja t-s**ty kupuje od Abercrombie&Fitch, polówki tylko od Raplha Laurena, buty tez Ralpha choć uwielbiam Converse. Jeansy to dobre ma Jack&Jones i Tommy Hilfiger. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach