Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziabongowa

Prezent dla geja

Polecane posty

Gość dziabongowa
To chyba jasne, że inny prezent kupisz koledze gejowi a inny koledze powiedzmy harleyowcowi:O Owy kumpel interesuje sie moda, lubi rzeczy luksusowe i markowe, baaardzo o siebie dba.... Chcialabym mu kupic cos orygynalnego ale za rozsadne pieniadze (ok. 40 - 50zl)

Gość dziabongowa
zalozmy, ze potencjalny kolega harleyowiec nie jest gejem :O

Gość apaszka to
no to mysle ze kremy w tej cenie juz kupisz takie lepsze, chyba ze ten typ nie lubi ;) polecam kremy tzw. apteczne a co do tego czy wazne czy nie jaka orientacja to oczywiscie ze wazne...ja swojemu facetowi w zyciu nie kupilabym zadbego kremu ;) nawet bym o tym nie pomyslaal a dla geja to jakos od razu mi sie nasunela i sorry ale jak jest geje to nie jest harleyowcem...chyba by go zmiazdzyli gdyby sie przyznal, wiec albo harleyowiec albo gej na motorze proste i jasne jak slonce

Gość gość stasiula
wszyscy jestescie dupkami to moi przyjaciele solenizant jest bardziej on a wy o kremach itd zero tolerancji i powagi na ten temat

Gość gość
Kup mu szminke, koronkowe stringi albo to do malowania oczy :-)

skoro to Twoj kumpel, to chyba go znasz i wiesz co lubi, wiec to jaka ma orientacje nie ma kompletnie nic do rzeczy, zbedna informacja. nie masz pomyslu, to zagadaj z innymi wspolnymi znajomymi, oni predzej na cos fajnego wpadna, niz nieznajomi z kaffe. A najlepiej dopytaj jego chlopaka. A juz pomijajac wsio,. to nastepnym razem badz lepiej przygotowana, czyli pol roku wczesniej pogadaj sobie z nim luzno na tematy pyt. jakie macie marzenia i idt. Ty sie czegos dowiesz i on przy okazji

Gość Monika_VR
Jest wiele śmiesznych gadżetów, które moglibyście mu podarować. Może zakup tęczowej flagi jest dobrym pomysłem? Znalazłam ją w sklepie internetowym https://refform.pl/pl/243-gay-pride

Gość Maupol
A co polecisz sklep online z spersonalizowanymi prezentami?