Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezimienny8974

Lista kontaktow-gg-///

Polecane posty

Gość Bezimienny8974

Witam.Otoz z dziewczyna postanowilismy sobie podac hasla na gg wkoncu i tak nie mamy nic przed soba tajemnic tylko kiedy przykladowo ja ze swojego kompa wejde na jej na gg to nie widze jej listy kontaktow a gdy ona na mnie wejdzie to tez nie widzi mojej.Co zrobic by moc widziec liste kontaktow ?

przecież to się bzdura zrobi :O czy wy w ogóle myślicie :O jeżeli ona włączy twoje gg to odbierze wiadomości na swój komputer a ty odbierzesz na jej.... jak się tak będziecie sprawdzać z rożnych komputerów to się niezła kaszana zrobi :P przecież całe archiwum rozmów jest tylko na danym komputerze a tak to wystarczy weksportować liste kontaktów na serwer i sboie w innym ściągnąć kurcze :O nie mam gg a wiem więcej od kogoś kto regularnie używa :O

Gość gfhfhgfh
Wejdż do menu i znajdż: import listy kontaktów -> z serwera gg. Jak nie wczyta się nic, to znaczy, że nie eksportowało się listy kontaktów na serwer. Serwer może przechować w swojej pamięci listę kontaktów, tylko trzeba wcześniej właśnie ją zapisać na nim. PS: Po co ci dostęp do gg dziewczyny ? Przecież to prywatność, nie powinieneś wchodzić na jej gg.