Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwaaa

Dziewczyna z makijazem czy bez???

Polecane posty

Gość hhgh
zależy jaka dziewczyna i z jakim makijażem

Gość już piszę
z delikatnym tak z bylejakim i mocnym nie.

Gość Iwaaa
Tak! Powinien byc delikatny! Tak pytam bo widzialam ostatnio pewna pare. Laska miala tyle tapety,ze SZOK! Nawet MANSON sie tak nie maluje! Zero naturalnosci...

Wszystko kwestia umiejętności . Delikatny makijaż podkreśla urodę , niestety sporo całkiem ładnych dziewczyn narzuca na siebie np 10 dkg podkładu czy pudru fakt może on niweluje i maskuje niedoskonałości ale dziewczyna wygląda jakby miała maskę :(.

Kiedyś wsiadła do autobusu dziewczyna z bardzo mocnym kolorem szminki taki ostry wyrazisty czerwony, reszta makijażu była delikatna , nie można bylo nie spojrzeć na nią. Autobus blisko centrum warszawy bodajże minibus ;). Wszystko to kwestia umiejętności.

z makijazem umiejetnie zrobionym ;) ja lubie tusz i czasami podkład xD , ewentualnie delikatnie podmaluje oczy brązowa kredka ;)

bez przesady :O jak dziewczyna zalozy rozowa bluzke do spodni normalnych to chyba nic zlego :O

Gość Iwaaa
Mezczyzna calujac taka dziewczyne caluje nie ja a jej KG SZMINKI I PUDRU. Zgadzam sie z toba.mi to akurat nie pasuje ale podoba mi sie jak dziewczyna jest leciutko pomalowana a usta ma podkreslone czerwona szminka. Jak np.AUGILERA CHRISTINA

Gość Iwaaa
Fakt! W swoich teledyskach jest mocno malowana ale ogladalam wczoraj wywiad z nia. Miala leciutki makijaz. Z mocna czerwona szminka! Rozowe ciuchy sa dziecinne.

Gość gfdcd
bez.

Bo ja jakoś do różowego mam mieszane uczucia nawet jeśli chodzi tylko o jeden element ubioru. Blondynka w niebieskim wygląda cudnie , silny czerwony, mocny i smutny czarny ale czemu różowy za jakie grzechy ;).

Gość Iwaaa
Nawala nie ktore tapete na twarz i UDAJA JAKIE CUDNE SA!

Gość pswwa
dziewczyna z delikatnym makijażem:)