Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maskopatol

zrobiłam ranking wód mieneralnych

Polecane posty

pod względem składu dwa pierwsze miejsca to staropolanka i muszyna innych miejsc nie ma bo reszta to straszne badziewia :/ bez zadnej wartosci. czyli pijemy jedna strona, wylatuje drugą i nic w nas zdrowego nie zostaje. dziękuję za uwagę.

Gość pani Nałeczowianka
wiesz gdzie mozesz wsadzić sobie ten ranking, wiadomo ze ja jestem najlepsza!!!!!!!!!!!

Gość pani Nałeczowianka
chemikiem jesteś lampucero ? wiadomo ze ja zondze

tak! muszynianka jest najlepsza i smaczna. jedyna , ktora nie smakuje jak kranowka.

Gość Herbalizer
nie rozumie jak zrobiłąś ten ranking ?? jakie wody brałąś pod uwage ??

Gość Herbalizer
staropolanka , w ogle nei słyszałem o takiej wodzie , to chyba jakis regionalny produkt :

Gość herbalizer
chyba u ciebie , w zadnym skelpie tego nie widziałem

Gość herbalizer
no ale są wody wysokomineralizowane ( lecznicze) i zwykłę mineralne chyba mylicie 2 rózne rzeczy wysokomineralizowane sa wszem dobre ale nei nazlezy ich spozywać nadmiernie codziennie, tylko w pewnych okresach , profilaktycznie ktos wspominał o nałeczowiance ma mniej minerałów niż np. muszynianka ale jest lepsza do codziennego uzytku tak sadze znam i pijałem obie te wody

Muszynianka - zgodzę się, oprócz tego Piwniczanka i Kryniczanka. Staropolanki nigdy nie piłam i nie spotkałam się w sklepie, więc nie wiem. reszta w większości to zwykłe uzdatnione do picia kranówy, czyli tzw. \"wody źródlane\".

Gość herbalizer
no i wałsnie o to chodzi, wody wysokomineralizowane polecane sa tylko w przypadku osłabienie, chorobu, lub krótkoterminowo, codzienne picie 2 L moze mieć negatywne efekty , zwykłą arctic czy nałęczowianka jest lepsza

Gość dzisiaj na pomarańczowo
muszyna jest pyszna, tylko taką wodę pije. dobrze, że mam niedaleko siebie hurtownie napoji wszelakich;):P muszynianka też jest dobra. właściwie to ta sama woda tylko pod inną nazwą:)

no dobra, ale kto pije wyłącznie wody butelkowane i to od razu 2 litry dziennie?? ja piję głównie herbatę zieloną, a wodę mineralną - może szklankę, różnie zresztą. więc jak już po nią sięgam, to wolę bogatą w minerały, niż jakąś zwykłą źródlankę, tym bardziej, że w cenie się zbytnio nie różnią... :P

staropolanka w intermarche sprzedają przynajmniej u mnie a jaka kawa z niej dobra

Gość Iwaaa
Najlepsza jest woda Jana : )

Gość Obama obawy
:)

Gość dom_nad_stawem
Najlepsza z najlepszych jest Dobrawa! Zawiera magnez i wapń w odpowiednich ilościach przez co nie wypłukuje minerałów z organizmu, ale też nie dostarcza ich w zbyt dużej dla zdrowia ilości. Tak zwany złoty środek mili państwo! Jestem jej wierna od lat i nie zamierzam przestać.

Gość :):):):):).
ło kuźwa Złotego odblokowali ????????????????????????????