Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_Manka

zwrot dokumentów home office.

Polecane posty

Gość taka_jedna_Manka
Uff, ufff, ufff, przyslali mi dzis dowod:))))))) oczywiscie, ze wyslalam im zaadresowana koperte i oplacona na special delivery.Ale sie ciesze, nareszcie nie musze sie martwic..huuura :))))))) Pozdrawiam wszystkich oczekujacych na zwrot i tych nie oczekujacych rowniez :) do sklikania na kolejnym nurtujacym mnie temacie ;)

ja dostałam zwrót w ciągu 3 dni, moj chlopak dostał po mnie 2 miesiace. dobrze, że dostał :)

Kobitki !!!!!!!!! mam już dowód i HO. Najpierw wysłali mi dowód-21.12,a 24.12 dostałam HO. Wreszcie-tylko szkoda,że tak późno-bo nowa praca przeminęła mi koło nosa,a stara się właśnie skończyła :-( Szczęśliwego Nowego Roku 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam taka prosbe czy ktos moze ja numer do home office lub jakie email by sie z nimi skontaktowac bo ja mam ale wlacza sie tylko sekretarka i niczego sie tam nie dowiem ;/ A dokumety wyslalam juz ponad 12 13 tygodni temu i nic ;/ tym bardziej ze mialam tylko jeden dokument torsamosci a nie dlugo chce wyjezdzac i nie wiem co robic...

Gość nnnnnnnnnn
przecież jest specjalny numer napisany na formie którą wysłałaś, miej tylko przygotowany special delivery numer,

Gość Kasia__________
ja wysyłałam kilka dni temu.puściłam specjalną przesyłką,opłata zeszła z konta.dostałam od nich odpowiedz że dziękują za moje dokumenty,że jak coś będzie niekkompletne to skontaktują się ze mną listownie lub telefonicznie.no i narazie czekam na dowód.

W ciágu 1 tygodnia: zalatwilam Home office, 1. drugiego dnia zeszly pieniádze z konta, 2. dostalam podobne pismo jak osoba powyzej po okolo 4 dniach, a w 6-7 dniu odeslali mi dowód i papier ze mogé legalnie pracowac w UK...(a mówili ze dlugo sie czeka...)