Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koci koci lapki

mam takie objawy...co mi moze byc?

Polecane posty

Gość koci koci lapki

- wystarczy ze zrobi mi sie na moment goraca, lub pojde szybszym krokiem (o krotkim biegu juz nie wspomne) to zaraz sie poce, ale nie tylko w miejscach typowych tylko calym cialem - moja skora glowy... ehhh, przetluszcza mi sie i ma brzydki zapach, jest ok kiedy myje wlosy gora co drugi dzien i 2 razy dziennie wcieram w skore glowy acnosan, kiedy tego nie zrobie to juz na drugi dzien czuje ten zapach - wypadaja mi ciagle wlosy - jestem ciagle oslabiona ja mam 3 podejrzenia: - kandydoza ogolnoustrojowa - mam rowniez wrazliwe zatoki i wieczny lekki katarek, - nadczynność tarczycy - ale mam regularne miesiaczki - zbyt duzo androgenow chcialabym sie z tego wyleczyc ale nie wiem jak, oczywiscie dbam o higiene, uzywam tego acnosanu no ale kurcze to jest tylko takie zaleczanie, oczywiscie zeby zaczac sie leczyc musialabym znac przyczyne co Wy o tym myslicie? kandydoza chyba bardzo prawdopodobna, a tarczyca? a androgeny? ile kosztuje badanie TSH i odpowiednich hormonow plciowych(i wlasnie ktore powinnam sobie oznaczyc?) i jeszcze jedno pytanie: czy zwykle 2 skladnikowe tabletki hormonalne np novynette mogą wyleczyc ewentualny zbyt wysoki poziom androgenow? a moze jest tu ktos kto ma doswiadczenie w walce z grzybica??

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
wenuris cisto ama not perytipius

Gość koci koci lapki
zelazo? w sumie to mam obfite miesiaczki a jestem drobna

Gość sdasdasdas
to rak odbytu

Gość koci koci lapki
w jakich dniach cyklu najlepiej jest badać poziom żelaza? i czy dla wykluczenia/podejrzenia tarczycy wystarczy zrobic badanie na poziom TSH

Gość lucylucy
tsh bezplatne jesli skieruje cie lekarz

Gość koci koci lapki
ale lekarz mnie nie skieruje dlatego chcialabym wiedziec

Gość koci koci lapki