Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wy ocenicie

Objawy - co mi jest?

Polecane posty

Gość moze wy ocenicie
'' Jesienią wiele osób ma podobne objawy'' masz racje wiele osob marznie siedzac w swetrze przy 25 stopniach, wiele osob nie wyproznia sie przez tydzien, spi popoludniu i o 20h znowu idzie spac bo nie jest w stanie przetrzymac do 22 tylko jakos ci w moim otoczeniu tego nie maja? to gdzie te osoby jak ich tak wiele?

Gość moze wy ocenicie
martulkaaaaa dzieki 🌻 zrobie w poniedzialek wyniki

Gość ZŁOTY - Mądroto
Szlajasz sie tak po wszystkich topikach NIC nie doradzając w sumie - weź się stara RURO do roboty.Albo starannie poklikaj na "dietach" - potrzebna Ci chyba jakaś !

Gość martulkaaaaa
trzymaj się :-)

Dobra- jesli bardzo sie martwisz to powiedz mi, jakie badania zlecił ci lekarz?? Czy robiłaś badania TSH i na cukier??

ZŁOTY - Mądroto Szlajasz sie tak po wszystkich topikach NIC nie doradzając w sumie - weź się stara RURO do roboty.Albo starannie poklikaj na \"dietach\" - potrzebna Ci chyba jakaś ! SPIE.RDALAJ NIC NIE BĘDĘ RADZIŁ BO ZA CIEMNE MASY :D

Gość moze wy ocenicie
lekarz mi nic nie zlecil, zrobilam podstawowa morfologie we wlasnym zakresie po czym poszlam z tymi wynikami do lekrza rodzinnego. obejrzal, stwierdzil ze wszystko w porzadku. to co mialam robic? on jest lekarzem nie ja. badanie - poziom cukru mialam - tez na moja prosbe i nie u lekarza rodzinnego, ale we wlasnym zakresie zrobilam.

Gość moze wy ocenicie
🖐️ uciekam jeszcze raz dzieki martulkaaaaa 🌻

i jakie wyszły?? a cisnienie jakie masz ?? z tarczycą są związane inne objawy np.brak apetytu i tycie przy niedoczynności a