Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Magia spojrzenia..

Polecane posty

co myslicie o tym jak facet z którym rozmawiacie patrzy na Was non stop, a do tego mierzy wzrokiem, natomiast jak jest w towarzystwie :Pkilku kobiet ucieka wzrokiem:(

Gość anilana83
Ja mam cos takiego ze jak z kims rozmawiam i widze ze ta osoba sie odwraca lub cos ze nie moge patrzec na jej twarz albo widziec ze ona patrzy,to momentalnie urywa mi sie watek bo mysle ze ten ktos mnie nie slucha. Mi tez sie podoba facet,ale sama siebie zaskakuje jak go traktuje,jak wiem ze on nie widzi to sie w niego wgapiam,albo jak stoi daleko to sie patrze bo on wtedy nie moze ocenic czy patrze na niego czy po prostu w jego strone,a jak mam chwile by spojrzec mu w oczy bo stoimy sam na sam,to udaje ze widze cos bardzo interesujacego gdzie indziej i unikam jego wzroki albo szybko zadaje mu pytanie ,slysze odpowiedz i znikam,choc nie chce tego robic. a z niektorymi facetami mam tak ze moge sie wgapiac w nich i kokietowac spojrzeniem i nie wiem dlaczego z tym jest inaczej,moze to to ze mi sie ciagle wydaje ,ze go wkurzam,bo on tez mnie tak na dystans traktuje jak ja jego. a tak ogolnie to patrze luydziom prosto w oczy,chyba ze cos sciemniam albo sie wstydze to wtedy spuszczam wzrok. ale mam tez cos takiego ze jak ktos cos charakterysycznego na twarzy pieprzyk czy cos to ja sie czasami zagapiam na to a potem musze sie intensywnie wgapiac w oczy tej ososby,bo wydaje mi sie ze zauwazyla moje wgapialstwo wczesniejsze,a ja sie gapi jej w oczy i staram sie skoncentrowac na tym co dana ososba mowi.

Gość Angie***
up

Gość kto by kochał chama
up

Gość upupupuppuupupuppu

Gość mmmokkkk
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość mmmokkkk
up do cholery

przestańcie już z ty uppp, uppp itd. bo to juz jest wkurwiajace. Co tu wejde to upp, uppp

Gość do tusi
up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up

Gość do tusi
nie ma za co - zawsze do usług up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up

Gość dfgdrt
nie patrzę, po protu dla mnie to za dużo bodźców do "zczytania"

Gość na mnie
pewien męzczyzna też się zagapia...i bardzo mnie to intryguje, dlaczego. Często "łapię' go na tym wgapianiu się na mnie. Dodam że znamy się krótko, kilka razy rozmawialiśmy ze sobą. W trakcie rozmowy tez patrzył mi w oczy, wydawało mi sie że z "tym błyskiem". Ja lubie się ludziom patrzeć w oczy- oczy to zwierciadło duszy:) Tylko że nie każdy potrafi czytać z oczu- trzeba znać 'alfabet' :)

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up up, up, up, up

Gość upupupupupuppu

Gość ewrweww
up

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a moze by tak, upppp? :D

Gość magda234
a własnie gapił sie az sie usmiechna :P yes yes yeees

na mnie tez ktos by sie tak mogl zagapic

na mnie się gapił taki jeden... ale przestał z przyczyn nieznanych. Zauważyłam, że jakoś łapię 'przypadkowy'(?) kontakt wzrokowy z nieznajomymi facetami (autobus, uczelnia, przystanek itp itp). Miłe to nawet, ale i tak nic z tego nie wynika. dziwne:P

ja tez kiedys zlapalam taki kontakt wzrokowy, wrecz facet wlasnie patrzyl na mnie wielokrotnie, ale przestal - przyczyny nieznane :P moze znalazl inny obiekt :D

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Angie Stone

Lubicie patrzeć ludziom w oczy ? Czy raczej unikacie tego ? Czy przez spojrzenie można wyrazić uczucia ? co sądzicie nie wyobrazam sobie rozmowy bez patrzenia w oczy :P zwłaszcza kobiecie :D

Gość Angie Stone
nie lubie patrzec ludziom w oczy, mam tu na mysli nieznajomych... w rozmowie podtrzymuje kontakt wzrokowy, przeciez nie bede sie patrzec w bok...

Gość upupupuppuupupuppu

Gość hleeeeeeeeep

Gość niestety jestem
miło że ktoś stworzył topic o takim tytule. Z Zastanawia mnie pewna sytuacja,ponieważ podoba mi sie facet. Zauważyłam, że zerka na mnie podczas rozmowy z kolegami, czasami nawet nasze spojrzenia spotykają się. Niestety nie potrafię długo utrzymać kontaktu wzrokowego i odwracam się. Chociaż wiele dałabym aby długo patrzec w jego śliczne brązowe oczka. Czy faceci zawsze tak patrzą na każdą kobietę czy tylko te które mają to coś w sobie?

Bo oczy to zwierciadło duszy taka prawda ,a rozmawiając z kobieta i patrząc się jej prosto w oczy toczą się jak by 2 dialogi jeden słowny 2gi przez spojrzenia, który czasami wyraża co innego niż mówi jego właścicielka i to jest piękne.