Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Magia spojrzenia..

Polecane posty

nigdy nie patrze ludziom w oczy. jak juz patrze to tylko tym, co ufam... strasznie mi to przeszkadza, ale nie wiem jak się tego zachowania pozbyć :(

Gość zastanawiajaca sie baaardzo
no wlasnie, tez chcialabym to wiedziec, ale raczej prawdopodobienstwo dowiedzenia sie jest znikome

bo niby te patrzenie sie tak ludziom w oczy jest jak najbardziej naturalne. a jak jakiś ktoś idzie naprzeciwko mnie to czuję, jakby głowę mi tona betonu przyciskała, żeby tylko nie spojrzeć w oczy... help!

Nie mogę patrzeć ludzią w oczy,wiele osób mi mówiło że jak spojrze komuś w oczy to tak jaby zetknąć dwa kabelki z prądem.Ja też tak to czuje,dlatego spojrze ale tylko na ułemek sekundy potem musze odwrócić wzrok bo iskrzy i to z każdym nie zależnie od wieku i płci.Znajomi mówią że tylko ze mną takie coś mają.Jak rozmawiam to stam się nie patrzeć komuś prosto w oczy.

Gość moze mi ktos powie
a te takie jakby 'kabelki z prądem' tez mi się zdarzyły i to nie raz

Gość moze mi ktos powie
:)

Gość ghhghghghgh
Jak ja nie cierpie jak ktos gdy ze mna rozmawia wlepia swoje oczy we wmie i ani na sekunde nie spojrzy gdzie indziej.Nie jestem niesmiala ,tez patrze ludziom w oczy ale nie wgapiam sie jak glupia przez 20 minut. To meczace cholernie.

Gość moze mi ktos powie
też zależy kto patrzy :)

Gość upupupupupupupuupuupup

Gość a ja zadam takie pytanko
czy jesli facet patrzy w strone kobiety, bardzo czesto, wzrok sie spotyka, czy moze to oznaczac, ze ta kobieta sie mu podoba? co Wy na to?

Gość uppppppppppppppppppp
:)

🖐️ moze jeszcze ktos tu zajrzy. Rozmawiałam z pewnym miłym facetem, musze powiedziec ze już jakiś czas temu wpadł mi w oko:).Była to luźna gadka, ale moja uwagę zwróciło to jak na mnie patrzy. Dosłownie mierzył mnie wzrokiem moje włosy, twarz, pierwszy raz spotkałam się z czymś takim:P. Dla kogoś może wydac się to dziwne, ale nikt wcześniej tak na mnie nie patrzył. Byłam trochę skrępowana, ale nie ukrywam było to bardzo przyjemne. Nie wiem jak mam rozumieć takie zachowanie.

Gość NOMUVIE
JESTEM MEZCZYZNA. ZAWSZE PATRZE PROSTO W OCZY.I WIEM OD RAZU

brzydka ona, gdzie jest ten topik na ktorym pisałas o swojej mamie, nie mogę go znaleźć. Jest mi bardzo źle chciałabym coś napisać:(. Strasznie się czuję

wydawalo mi się ze tak:(, ok postaram sie znaleźć sama, pozdro

Gość upupupuppuupupuppu

Gość upupupupupuppu

Gość Angie***
Nomuvie, a niby co wiesz tak od razu? To ciekawe, bo ja tez patrze i nigdy nie wiem co myslec, czy sie podobam, czy nie...

Gość no właśnie...........
"Nomuvie, a niby co wiesz tak od razu? To ciekawe, bo ja tez patrze i nigdy nie wiem co myslec, czy sie podobam, czy nie..." własnie tymbardziej że on w mojej obecności zachowuje się bardzo oschle, przechodząc obok przyśpiesza krok, wygląda jakbym była mu obojętna.... czemu więc tak patrzy kiedy jest z daleka lub gdy ja nie widzę

Gość Angie***
ciezko zrozumiec facetow, tym bardziej ze zachowuja sie tak roznie, raz jakby cos chcieli, a innym razem udaja ze nie, wiec gdzie jest prawda?

Gość miałam tak samo
iskry, też czuję gdy komuś się podobam, wtedy w ogóle nie potrafię unikać wzroku tej osoby, od razu czuję jak mi się robi gorąco, to chyba skok adrenaliny a te iskry to chyba takie sprzężenie zwrotne, opdczytujemy sygnały innych ludzi, robimy to instynktownie, prawie nieświadomie, ale nasz mózg to wie.... gdy ktoś nam się podoba lub coś sprawia przyjemność to źrenice gwałtownie się rozszerzają, więc gdy patrzy na nas facet któremu sie podobamy to widzimy to po jego oczach, błyszczą na nasz widok, jeśli on także nam się podoba to nasze oczy zareagują tak samo na jego spojrzenie: rozszerzeniem źrenic, facet instynktownie też odczyta ten sygnał

Gość podnoszekjkjkij
:))

Gość podnoszekjkjkij
a jak to wytlumaczyc, jak facet szuka cie wzrokiem????