Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochająca męża

nie kocham juz meza a nie mam go jak zostawic

Polecane posty

Gość magdalenka1234
kazdy popelnia beledy wiele jest ludzi ktozy sie rozwodza

Gość c.r.i.m.e
Rozwod to koszmarne przezycie dla jednej strony.

Gość c.r.i.m.e
Wierz mi, sa ludzie , ktorzy mająs 100 razy gorzej niż ty. Ciesz sie, że masz dzieci i modl sie zeby nie odziedziczył cechy charakteru, po tatusiu

Gość magdalenka1234
moze i wiedziala za kogo wychodzi ale ludzie zmieniaja sie po slubie czesto tak jest

Gość c.r.i.m.e
Dla mnie nie, bo rozwodu nigdy nie miałem.

Gość c.r.i.m.e
Zgadzam sie ludzie nigdy nie sa tacy sami jak przed slubem :)

Gość magdalenka1234
moja kumpela wyszla za maz jak mialam 18 lat zakochana i po slubie koles zaczol ja bic i co ma z nim zostac bo maja dzieci nie moze byc tak ze ktos ma byc nie szczesliwy

Gość c.r.i.m.e
Z takimi rzeczami trza najlepiej isc to terapeuty a nie jeczyc na forum! no ludzie ............

tak zmieniaja sie na gorsze. moj maz mi to powiedzial ze teraz ( po slubie znaczy sie) to juz tak na zawsze bedziemy razem -nie uciekne mu - a czemu mialabym niby uciekac tak sobie wtedy myslalam . dpowiedz dostalam 2 tyg. po slubie

Gość c.r.i.m.e
To znaczy co ? bo twoj posty nic mi nie mowi.

Gość c.r.i.m.e
załujesz ze za niego wyszłaś ?

Gość magdalenka1234
odejdz od niego wkopalas sie ale nie jedna osoba tak sie wkopala i teraz jest szczesliwa

nie wnikam w niczyje zycie bez zaproszenia do dyskusji bynajmniej. oczekuje tylko wsparcia i dobrego slowa. to wszystko. nie po raz kolejny zawodze sie na ludziach ale powtarzam nie poddam sie!

Gość magdalenka1234
i tak trzymaj jest takie powiedzenie ZESRAJ SIE A NIE DAJ SIE !!!!!!!!!

Gość c.r.i.m.e
Sluchaj, skopałem Ci dupe. A teraz do rzeczy, nie kochasz Go, zjebałas sobie z nim zycie Do rozwodu masz prosta drogę. Wy na wsi mieszkacie.

Gość oj c.r.i.m.e
masz podstawy zeby dziewczynę wyzywac od głupich ? :/ po co zaraz takie słowa, uwazam ze to nie na miejscu , nie znasz całej sparawy , a wyzywasz się na autorce ze az głowa boli trudno wszystko ocenic czyja jest wina itd , znamy tylko ta historię z relacji autorki ja jednak myslę, ze powinnas " zainwestowac " w meza, moze zacznijcie od jkaichs wspolnych wyjsc do kina, teatru, jkaies wystawy, muzea, ksiazki, słuchanie muzyki itp cos co potem mogłoby Was zmusic do dyskusji o tym i wyrazaniu swoich uwag zamiast np milionerow obejrzyjcie jakis dokument czy felieton np na programie przyrodniczym , kup jaks fakjną , lekka ksiazkę , sprobuj go przekonac do tego aby ją przeczytał ....no nie wiem jest cała masa rzeczy ktore mogłyby podniescjego wiedze i inetligencje :P Ale jest problem , nie kochasz go , wiec zastanwo się czy warto coś zmieniac ? jezeli nie szukaj mozliwosci aby odejsc od niego , inaczej tworzy się kompletnie pozbawiony na dalsze wspone zycie zwiazek

Gość neskafe neskafe
jak to nie masz go jak zostawic? powiedz mu ze go niie kochasz..............................

Gość c.r.i.m.e
Wydaje mi sie, że owa autorka wiedziała za kogo wychodzi za mąż. W czym problem ?

Gość c.r.i.m.e
Wogole to uciekaj poki jestes młoda, bo potem nikt cie nie ze chce. Zdajeszsobie z tego sprawe ?

no tak powtarzam nie dość ze prostak to cham. lubi pic i wtedy mi pokazal jak to chlopu nalezy sie napic raz na jakis czas. wtedy mnie nie uderzyl jeszcze ...przepraszam nie pisze juz nic bo crime i tak mnie z blotem zmiesza a choc tak naprawde powinnam to miec w nosie. Tak pił, pił rozbite auuta, wiezienie, deportacja, utrata domu, długi to wszystko on. A potem przychodził i mowil: stalo sie przepadlo, widocznie tak mialo byc a co mam se teraz łeb upier.olić?

Gość prostak dłubiący w nosie
dzisiaj chyba pójdę zabić jakąś lasencję:) dzięki dziewczyny, pomogłyście mi w decyzji ;)

Gość c.r.i.m.e
Zadaj sobie pytanie. Poco z nim nadal jestes ???????

Czyli on cie zobaczyl i mowi:looojezu jaka pikna dziolcha,jo sie z toba lozenie ino wpierw sie tobie loswiadce....i ty nie wyczulas ze za wiesniaka wychodzisz???dam ci rade....spij go i wyslij po wode do studni.....jak sam nie wpadnie to mu pomoz,tylko niech sie wpierw ubezpieczy.....ja pierdole z tymi jebanimi dziecmi.......M Konrad

Gość neskafe neskafe
to prawda co pisze crime

Gość i ty
dobra, dajcie spokój. baba wymyśla coraz to nowe historie. najpierw byłlo, że tylko prostak. potem doszło , ze cham. a teraz już mamy i pijaka. za chwilę dojdzie morderca, pedofil i wiele innych. wiec udała ci sie prowokacja. bleeeeeeeee

Gość c.r.i.m.e
to ile dajecie?? ja daje 3+ na 10 :-D

Gość c.r.i.m.e
Autorko1 Pisała , że nie masz kasy na pozewa. Moze napisz podanie o umorzenie kosztów sądowych? Moze to pomorze. A i wracaj tam skąd przybyłaś.

Gość c.r.i.m.e
Sorki za błedy!