Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabluszko D

dietka bez slodyczy przede wszystkimP DD

Polecane posty

czesc:) mam na imie justyna i mam 17 lat... juz od czerwca jestem na diecie ustalonej przez lekarza oczywiscie stosuje ja z malymi przerwami bo miedzy czasem bylam takze na warzywno owocowej i takze byl czas kiedy calkowicie sobie odpuszczalam i jadlam wszystko co tylko mozna bylo zjesc...:( w czerwcu przed pojsciem do lekarza wazylam doklasnie 96.6 kg przy wzroscie 170cm:/ jeszcze tydzien temu wazylam 83 kg lecz nie weim juz nawet czemu zaczelam jesc wszystko i juz doszlam do jakis 86:(:( poprostu jestem juz na pograniczu depresji:/ niestety moja najwieksza slaboscia sa slodycze dlatego tez od dzisiaj sobie juz postanowilam ze przez najblizsze 3 tygodnie nie zjem ani jednego ciasteczka ani cukirka.. poprostu zero slodyczy!!!! mam zamiar przejsc na dietke jagurtowa i bede jadla tylko jogurciki, maslanki i jogurty naturalne pijac takze herbatke czerona:) mam nadzieje ze wytrwam... odwazylam sie napisac to wszystko na forum bo mam nadzieje ze dzieku temu dam rade jesli Wam wszystkim tym ktorzy to przeczytaja biecam:P zero slodyczy!!:P goraco podrawiam wszystkie dietowiczki i osobki ktore chcalyby sie odchudzic tak jak ja:P buzka:*:*:*

ja po przeczytaniu ksiązki Tombaka nie mam zupełnie ochoty na słodycze, był tam rozdział o tym ze słodycze totaka słodka trucizna.. Od kiedy nazywam słodycze trucizną nie mam ochoty na nie akiedys bylam ich maniakiem

ojj dziekuje bardzo:) wlasnie przeczytalam o tych bledach i poprostu ciesze sie, ze nie popelniam ich wszytskich:P:D niestety jakies mi tam sie zdazaja ale obiecuje, ze od jutra sie to zmieni:P

ja jem bardzo mało słodyczy i co z tego jak i tak mam brzuch ;D odstawienie słodyczy może pomóc,ale myślę,że od razu wielkich rezultatów nie będzie, no chyba że plus sport.

w moim przypadku odstawienie slodyczy bedzie bardzo wielkim krokiem do walki z nadwaga... mam nadzieje, ze dam rade i schudne bedac teraz na dietce jogurtowej+zero slodyczy+herbatka czerwona+regularne cwiczenia :) ksiazke oczywiscie poczytam jak bede miala tylko czas bo obecie jestem zajeta ,,Panem Tadeuszem\" :D:D ;)

chyba nikt tutaj nie zagloda wiec jestem skazana na monolog nio ale coz...:P chyba zaczne prowadzic pamietnik:D dzisiaj juz 2 dzien bez slodyczy!! byle tak dalej.. wczoraj tylko pochlonelam jedna maslanke i gram sera bialego... dzisiaj pol maslanki:) bardzo dobrze sie czuje:P jeszcze tylko 14 dni i pomalutku bede przechodzic do zdrowego odzywiania:) papa:*

ooo czesc:) no to super!!:) a Ty tez masz poblemy z waga ze zagladasz na tekie stronki czy poprostu z ciekawosci tutaj trafilas??:P pozdrawiam:)

Gość ale4ksandrowa
Udalo mi sie tutaj z grupka kilku dziewczyn schudnac niecale 10 kg :) Ostatnio pomyslalam, ze warto byloby zrucic jeszcze moze z 5-6 kg. Dzis waze 55 kg przy 165 cm wzrostu. I tak pomyslalam, ze bede chodzic na basen z kolezanka raz czy 2 razy w tygodniu i bede duzo cwiczyc, przy okazji nie bede jesc slodyczy :) Zatem chcialam sie przylaczyc !:D

Zawsze lepiej w grupie :) Wiecej samozaparcia :P I wiecej sukcesow, bo wiesz, ze tam jest ktos, kto Cie wspiera :D

dzieki za podpowiedz ale jak narazie nie skorzystam:P poprostu jestem z siebie dumna:D:D:D nawet mnie nie ciagnie do slodyczy a dzisiaj mialam tyle okazji zeby sie zlamac:P mama kupila rolade lodowa taka moja ulubiona i nie zjadlam i jeszcze upielka serniczek a ja nic...:P wiedzac ze ktos tutaj za mnie trzyma kciuki bede sie starala:P

dziekuje:) :* dzisiaj juz 3 dzien na diecie i w dalszym ciagu malsanka kroluje:D:D:D i powiem Wam ze starsznie ja polubilam:P dzisiaj juz chyba wypilam 1/2 litra:D:D:D ale najwazniejsze ze juz 3 dzien bez slodyczy!!

Ja od jutra tez na maslankach. :) Ogolnie duzo bialka radze jesc....:P Bede poza domem zatem do spisania w czwartek :)

ok:) w takim razie do czwartku:P ja tutaj bede prowadzic monolog to moze wtedy nie zjem nic zakazanego:P:D:D

i 5 dzien juz minal:P jak tak tutaj zagladam caly czas to jakos szubciej mi ten czas leci i nawet sie nie ogladnelam a juz tak dlugo wytrzymalam:P kurcze nie chce nic mowic ale ta dieta to chyba nie jest za dobra...:/ praktycznie nic nie schudlam a na dodatek moja zla przemiana materii sie jeszcze pogorszyla:/ kurcze juz sama nie weim czy stosowac ta diete dalej...:( moze jeszcze wytrzymam ten tydzien i przejde na warzywno owocowa bo wtedy mialam przynajmniej lepsze samopoczucie...:( papa

ojj przepraszam... dzisiaj 5 dzien minal:P ale i tak bez zmian.. maslanki ciag dalszy... i tak do czwartku a juz nie moge na nia patrzec...:/

i tydzien za mna:P nawet nie mam pojecia ile pochlonelam przez ten czas litrow maslaneczki:P:D:D:D ale nie jest zle... jeszcze 3 dni i przechodze do zdrowego jedzonka:P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci