Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telimena2222

pytanie z serii glupich, co on ma na mysli?

Polecane posty

Gość telimena2222

pracuje za granica tam poznalam pewnego chlopaka obcokrajowca,jestesmy para, ja w tej chwili jestem w Polsce ale niedlugo do niego wracam.Niedlugo przed moim wyjazdem do Polski zaczelismy uprawiac seks.No on nigdy mnie tam nie lizal, pomyslalam ze pewnie go to nie kreci.Teraz rozmawiamy ze soba przez telefon i piszemy sms, on juz nie moze sie doczekac kiedy przyjade i pisze, ze spedzimy cudowny wieczor.I ciagle sie mnie pyta czy chcialabym, zeby mi wylizal cipke.A ja nie wiem co mam mu odpowiedziec, bo moze on sie pyta dlatego, ze nie chce?W koncu wczesniej tego nie robil.

Gość namiętna lwica
Raczej nie był pewien czy ty chcesz a przez net zdobył się na odwagę by cię o to zapytać .

Gość telimena2222
Dokladnie zapytal mnie czy chcialabym zeby mi wylizal cipke czy moze mnie to obrzydza.A ja sie boje, ze moze jego to obrzydza i chce sie upewnic, ze ja nie chce:o

Gość ech baby
:D jak zwykle pokrętnie :D namietna lwica ma rację jakby nie chciał, toby za zadne skarby sam o tym nie wspominał :classic_cool:

Gość namiętna lwica
NIGDY jeszcze nie spotkałam faceta którego by to brzydziło .

Gość telimena2222
Np ale przecież są tacy, których to obrzydza, nawet na tym forum wielokrotnie czytałam.Poprostu mi sie wydaje, ze skoro mnie tam wczesniej tak nie piescil, pomimo tego, ze ja go piescilam, to moze on tego nie lubi.I tylko nie wiem dlaczego ciagle o to pyta no i nie wiem co mam mu odpowiedziec.Bo nie chce zeby sie zmuszal do czegos co go obrzydza tylko dlatego by sprawic mi przyjemnosc.

Gość ech baby
:D jako facet twierdzę, że na pewno nie będzie "się zmuszał" do niczego :D my nie z tych co by się zmuszali :D ooo, ciągle o to pyta, tak? :classic_cool: no tak :D ok, to powiedz ze jeżeli tak bardzo chce to możecie spróbować i zobacz co będzie dalej.. proste...

na pewno czekal na znak od Ciebie że tego chcesz, bo się bał że może Ci się nie spodobać, a Ty mu żadnego wcześniej nie dałaś bo bałaś się, że tego nie będzie chciał zrobić. A wyszło na to że oboje tego chcecie, więc nie rób problemu tam gdzie go nie ma ;) Jeszcze nie raz będziecie mieć różne zdanie - spokojna głowa :P

Gość telimena2222
Dziwi mnie tylko dlaczego nie zapytal o to wczesniej lub poprostu nie sprobowal skoro ja go w taki sposob od samego poczatku piescilam.Teraz mysle, ze on tego nie chcial bo go to obrzydza ale chce mi sprawic przyjemnosc i dlatego pyta.Kurde faceci sa naprawde pokreceni, i jak my mamy was zrozumiec:o

Gość ech baby
to my jesteśmy pokręceni? :D czesc romantyk :D "222" tutaj buszuje :D mam zadać typowo samcze pytanie ? :classic_cool:

ehh, faceci są dziwni? jak macie nas zrozumieć? gość się Ciebie pyta czy chcesz, żeby Ci zrobił minetkę, Ty tego chcesz, ale zastanawiasz się dalej co mu odpowiedzieć :D:D i kto tu jest dziwny? :P

Gość ech baby
:classic_cool: :D ot logika

Gość ech baby
"jak było?" :classic_cool: nie, no nie musisz odpowiadać :D

Gość ech baby = 222
to widziałem :classic_cool: pytam co było dalej :classic_cool: :D

hyhy, ale jesteś ciekawski :P niestety nie dobralismy się bo ja jestem dyskretny :P ale pewnie zdarzy się jeszcze okazja to może sam zapytasz Ulala'ę ;) jak wróci "z miasta" ;)

Gość 222
jak mówią - ciekawosc to 1 stopien do piekła - a ten raj jakis nudny, wszystko na biało niebiesko i nic tylko spiewają :classic_cool: czyli że ona jest niedyskretna? :D ciiii, bo zaraz nas namierzy ;) khmmm.. co ona robi o tej porze "na mieście"? :classic_cool:

chodziło mi, Ty ciekawski - ja dyskretny :P a czy z nią się dobrałem?.. czy ona niedyskretna to nie wiem, nie wymieniliśmy się niczym szczególnym oprócz imion (z tym, że moje to można i bez tego odgadnąć :P ) i paru informacji o sobie, więc nie miałem jak tego sprawdzić ;) sobota wieczór, jakieś atrakcje zawsze się znajdą dla samotnej kobiety :P

Gość 222
aaa.. kapito fakt, co do imienia to nie miałeś karty przetargowej :D ja ciekawski... skąd :classic_cool: to wszystko to moja praca naukowa :classic_cool: zbieram wiadomosci o otaczajacym świecie i badam wrażliwość na róznorakie bodźce :D wiesz, biolog sensorysta :classic_cool:

miło mi, ja psycholog amator :P skoro to dla dobra nauki to może udostępnimy materiały do wgladu, oczywiście za zgodą zainteresowanej :P @Floriana: prawie dobrze ;)

Gość 222
ja jeszcze nie dokonałem... analizy :classic_cool:

a ja sie tak zastanawiam co mnie tak uszy pieką cały wieczór jakby mnie ktos obgadywal ........... a feeeeee panowie a niby to kobiety takie plotkary 222 no wiesz takie pytania !? zostalbys to moze i Tobie trafilby sie jakis mały, malenki buziak ;) a tak to wszystko poszło dla romantyka85 :* ;)

wreszcie w domku? :P jak było? złowiłaś kogoś? ;) nie całuj mnie tak przy wszystkich, bo się zarumienię :P :*

oj ten buziak to tak z rozpędu wybacz, ale z drugiej strony nie takie buziaki lecialy na topicu Ulula ;)