Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się....................

mam 25 lat a boję się o swoja płodność...

Polecane posty

całe zycie mam nieregularne okresy. mam je co miesiąc jednak raz co 25 a raz co 40 dni...nigdy nie zauważyłam u siebie typowego sluzu płodnego w połowie cyklu....od nowego roku planujemy z mezem starac się o dziecko...pragniemy tego jak nigdy niczego....czy to że tak mam ewidentnie świadczy o jkiś problemach? czy jest dla mnie nadzieja??czy któras z was zaszła w ciaze przy tkich problemach? bje sie isc do lekarza...boje sie ze usłysze wyrok:(

proboj, jak się nie bedzie udawać przez jakis czas wtedy ginekolog zleci ci badania, zapewne bedzie kazał przyjmowac duphaston i wszystko powinno byc OK :) Powodzenia. :)

Gość kowalska taka
masz 25 lat i jeszcze nigdy nie byłaś u ginekologa ??? Nawet na rutynowej kontroli, nie robiłaś cytologii??? To na co jeszcze czekasz? Ja miałam od początku nieregularne miesiączki i gdy do 19 roku życia się nie uregulowały to poszłam do ginekologa, zrobił mi badania hormonalne, oczywiście wyniki zupełnie odbiegały od przyjętych norm. Przez trzy lata leczyłam się hormonalnie i po leczeniu okres mam regularny jak w zegarku, owulację również. Radzę ci, nie zwlekaj z wizytą u lekarza, im prędzej tym lepiej.

byłam. wiele razy...ale nigdy nie mialam usga. nie badłam sie pod wzgledem płodnosci:( ale kowalskja przyznam ze mnie pocieszyłaś...moze i dla mnie jest nadzieja...

Gość kowalska taka
To dziwne, żeby gin. wiedząc, że masz nieregularne miesiączki nie zalecił ci usg i badań poziomu hormonów. No chyba, że mu nie powiedziałaś o swoich obawach. Ja miałam kilka razy usg, nawet przezpochwowe, chociaż byłam jeszcze wtedy dziewicą i badanie hormonów też kilka razy, ale chodziłam prywatnie i za wszystko płaciłam.