Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_77

jestem obwiniona czyms czego nie zrobilam.

Polecane posty

Gość daria_77

jestem obwiniona czyms czego nie zrobilam. Mam chlopaka(Kube), On, ma siostre, ta siostra(Kasia) tez ma chlopaka(Łukasza) , do Łukasza napisala jakas obca dziewczyna proszac o rade " co byz zrobil na jej miejscu" opisala taka sama historie jaka jest u nas czyli BRAT+ JEGO DZIEWCZYNA, SIOSTRA+ JEJ CHLOPAK , ze niby ta dziewczyna zakochala sie w chlopaku jego siostry , ze sie spotykaja w 4 i co ona ma zrobic ?" i ten chlopak mysli ze to JA jako dziewczyna tego Kuby napisalam i ze niby Lukasz mi sie podoba... co najgorsze Lukasz z Kasia sie poklocili w ten dzien i Kasia mi opowiadala ze jak bedzie tak dalej to Ona z nim zerwie... ta obca dziewczyna napisala takie same rzeczy do niego co Kasia mi gadala... obydwieje pomysleli ze to ja . nawet rozumiem ale przysieglam im ze to nie ( bo naprawde nigdy bym tego nie zrobila) ten Luklasz nie chce ze mna rozmawiac i ciagle mnie obwinia ze to ja i koniec. co mam zrobic? nie chce zeby tak bylo ... dzis sie spotkalismy w 4 ale szczerze mowiac bylo dwa na dwa... Ja z Kuba i Kasia z Lukaszem... jak to bedzie nadal tak wygladalo to bez sensu. wiem ze ta historia brzmi jakby pisala to jakas naiwna nastolatka ... ale sama sie w tym juz gubie i nie wiem co mam myslec... POMOCY BLAGAM.

Gość jgdsv mnk
musisz udowodnic ze to nie ty napisałas, sproboj dowiedziec sie jaka dziewczyna to napisała.

Gość tak tylko Ciebie wkurza
byc obwinionym o cos, a nie czyms

Gość daria_77
no tak ale to bylo na gadu- gadu... i prawdopodobnie nie ma juz tego nr'u ...

Gość hhhhhhhhhhhh
jesli twoj chłopak wierzy ci ze to nie ty napisałas ten list to moze on niech cos wymysli, razem cos wymyslcie

Gość rrrrrrrrrr
a słyszałas ze winny sie tłumaczy

Gość daria_77
słyszalam takie powiedzenie... ale czy Ty chcialbys/ chcialabys siedziec w takiej atmosferze ? wątpie... a dlaczego mam byc o cos oskarzona czego nie zrobilam? zreszta On nie ma podstaw zeby tak o mnie myslec ze jestem taka idiotka zeby to napisac...

Gość daria_77
no blagam napiszcie cos konkretnego ...

Dość patowa sytuacja :/ trudno bedzie udowodnic ze to nie Ty pisalas,ale jak masz madrego chlopaka to Ci uwierzy :) i pomoze cos wymyslec :)