Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idziiiie

zachowanie faceta...

Polecane posty

Gość idziiiie

mój właśnie przed chwilą powiedział że "kurwą to mogłabymbyć ja" bo wyzwałam jego siostre (cioteczną,daleka rodzina z której rodziną rodzina mojego chłopaka nie utrzymuje kontaktów" nie trawie jej, wogóle jest inna... facet to świnia :(

Gość dzieki sa ostrzerzenie
Ale jak wyzwalas?

Gość pytankoooo
pierdolnij go w pysk

Gość idziiiie
to jest jego siostra cioteczna (dodam,iż my się wogóle nie znamy a ona szpieguje mnie na nk codziennie po 2-3 razyi mojego też a widzi tylko moje imie i nazwisko i zdjęcie główne,bo wszystko inne mam zablokowane. ma 20 lat i chyba cos z głową nie tak nie zdała matury,teraz ma 20 lat i kurwi sie z kolejnym,którymś tam chlopakiem z kolei powiedziałam do chłopaka , że ona jest jakaś dziwna,pojebana a on jej bronił jeszcze (dodam,iż oni utrzymują kontakt .... :(

Gość to jak nic są w związku
tylko to utrzymują w tajemnicy ty jesteś przykrywką dla rodziny ona zazdrosna on wkurwiony, bo to jego locha! uciekaj dziewczyno gdzie pieprz rośnie masz pierwsze objawy! na co czekasz?!

Gość idziiiie
nie,oni w związku nie są.. tylko denerwuje mnie ta cała sytuacja , że ona włazi nawet na mój profil a wcale się nie znamy ! żeby tam jeszcze coś zobaczyla,oprócz mojego ślicznego zdjęcia... :) a jak powiedziałam to wszystko chłopakowi to on stwierdził, ze to normalne że jego siostra "cioteczna" wchodzi na moje konto po 2-3 razy dziennie !!! to jakas chora sytuacja, mnie wkurwia to niezmiernie powiedziałam do niego że ona jest dziwka i kurwa to on stwierdził już przez telefon (po kłótni) że kurwą to mogłabym być co najwyżej ja ... a żebym od jego siory się odwaliła... no i co o tym myśleć..

Gość idziiiie
chciałam oczywiście abyśmy oboje skasowali tą patalogiczną "naszą-klase" co jest tylko sytuacja do wzajemnego adorowania ale on się naburmuszył prawie wściekł... i powiedział , że jej nigdy w życiu nie skasuje, bo za 15 lat chce wiedzieć jak tam jakiemuś koledze w życiu sie wiedzie i czy koleżanki z klasy wyszły za maż... no parodia, a on ma 22 lata

Gość idziiiie
poradźcie coś,

Gość olejzpierwszego
pojebalo cie kobieto ?? wez se zeżryj kilo czekolady i lodow, obejz se telenowele i idz spac

Gość ania.x
to po co wyzywałaś? :/ z drugiej strony nie dziwie się mu... choć nie jestem zwolenniczką takiego zachowania.. tak cie boli że ta dziewczyna wchodzi na twój i ogląda go? najwidoczniej czegoś ci zazdrości...daj spokój nawet jej nie znasz! heh w sumie poznałam się już na ludziach i wiem żeby wykreować sobie opinie na czyjś temat nie trzeba danej osoby znać ;] zazdrosna jesteś o kuzynkę cioteczną? dziewczyno daj spokój... widzę ty też nie grzeszysz inteligencją...

Gość jak masz profil to ludzie
go olądają chcesz wprowadzić selekcje komu wolno a komu nie ??? nie powinnaś komentować życia osobistego kogoś z jego rodziny, to w końcu tej dziewczyny sprawa z kim sypia , tobie nic do tego a poniewaz jest czlonkiem jego rodziny nie dziwie sie , że chlopak sie ociąl , może tylko zbyt wulgarnie

Gość pilnuj swojej dupy
a nie zajmuj sie innymi dobrze ci powiedział !!!!!

Gość ejbisi
Ty możesz nazywać kogoś dziwką a ciebie to już nie można? Uważam że zasluzylas na te słowa i w ogole oboje jestescie siebie z twoim facetem warci.

Gość ciocia dobrarada
zablokuj tą cip* na nk i wtedy problem z głowy-nie bedzie mogla juz wchodzic na Twojprofil!na Twoim miejscu dalabym facetowi po mordzie