Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szuszunia

SIERPIEŃ 2009 - to nasz cel !!!

Polecane posty

Witam, czy ktoś tak jak ja stara się teraz o dzidziusia? Może wymienimy się doświadczeniami i najzwyczajniej pogadamy? Wiem, że jest masa takich tematów jednak nowym ciężko się odnaleźć na np. 345 stronie topiku.

Gość Blask Słonca
o to ja bardzo chętnie:) Nawet dziewczyny nie wiecie jakbym chciała ,żeby się udało :) wtedy maleństwo urodziłoby się na urodziny męża ;):)

Gość Blask
Dzięki Myszka 83 mocno trzymaj te kciuki ,żeby się udało ;)

Gość a pomagacie jakos sobie
czy tylko przytulanie z facetem? ja stosuje wiesiolek i nogi do gory :)

Gość Blask
ja biorę folik od 3 mc wiesiołek 2x2 kapsułki a ,że mam skłonność do przeziębień to do tego jeszcze rutinoskorbin :) myślałam równiez o ziółkach o których czesto dziewczyny piszą na forum ale jakoś nie mam przekonania :) nóżki w górze po sexiq tez trzymam :D:D:D:D:classic_cool: Pozdrawiam :P

Gość a komuś nogi w gorze pomogly
znacie jakies przypadki zeby to skuteczne bylo? :) moze wiecie co jeszcze pomaga? ja staram sie juz 4 cykle

no ja też powróciłam do starań o dzidzię:) już raz się udało ale niestety skończyło się poronieniem i teraz zaczynamy starania numer dwa. jestem już po owulacji i czekam:) może te nogi to tylko takie gadanie ale poprzednim razem zaszłam akurat wtedy gdy leżałam po seksie z nogami do góry:D a staraliśmy się kilka ładnych miesięcy kurcze teraz tego nie zrobiłam ale może nie wszystko stracone;)

Cześć dziewczyny. Dołączam do grona oczekujących sierpniówek. Mam nadzieję że się uda. Kiedy będziecie wiedzieć?

szuszunia u nas na pewno sie odnajdziesz;):) jestesmy dopiero na ponad 60:) juz u nas jestesL:):) a w tym momencie naszym celem jest juz sierpien , na lipiec sie nie zalapalysmy:)

ja będę dopiero wiedzieć za jakieś 8-9 dni ale coś czuję że tym razem nic z tego nie będzie....

Gość Blask
ja się dowiem oko 28.11 miejmy nadzieję ,że będzie git;)

fajnie by było urodzić maluszka jak będzie tak ciepło, można by było szybciutko wychodzić na spacerki:)

Gość aspro
chyba topic umiera

żeby topik istniał trzeba pisać:) ja niestety mogę tylko po pracy... ja mam mieć @ chyba w czwartek ale coś czuję że będzie:(

owulacja dopiero przede mna. jeszcze tydzien.. @ mam dostac na poczatku grudnia.. oby nie...

niby na poprawienie sluzu... zobaczymy czy skuteczny... w poprzednim cyklu wyliczylam w kalkulatorze kiedy mam dni plodne.. wtedy ostro sie staralismy. jak juz minely te dni to przyznam ze bylam wykonczona.. dla picu zrobilam test owulacyjny i okazalo sie ze owulka dopiero bedzie... no i jakos kijanki sie spoznily. teraz licze na "spontan" ;)

Gość czesc kochane... ja tez
chyba skasowala sie moja wypowiedz :/ ja tez zaczynam starania.. a dokladnie nowe bo staram sie od dwoch miesiecy.. czy sie udalo dowiem sie na poczatku grudnia.. do mam: znacie jakies skuteczne metody wspomagajace zajscie w ciaz?

Tak więc ja dopiero zaczynam. Dni płodne dopiero za 12 dni. To duzo czasu ale trzeba poczekać. Stosuje siemie lniane i to naprawde działa czuje to ja i mój luby tzn. mam więcej śluzu. I oczywiście kwas foliowy. Musze sie wam przyznać ze oststnio udał o mi sie zaskoczyc ale nie utrzymałam mojego zarodka w 8 tygodniu po prosytu dostałam okres i zarodek spłynał. Ale teraz musi sie udac. Badani krwi zrobiłam wszystko jest ok. Ginekolog powiedziła ze też jest wszystko ok. Jutro ide do dentysty i jestem gotowa!! Będe do was wpadac Całuje

Gość to jest nas coraz wiecej
super!!! :D

ja mam za 3 dni mieć okres.... dziś zrobiłam test ale wynik oczywiście negatywny, zresztą nie wydaje mi się żeby się miało udać... zero jakichkolwiek objawów...

hej Kiki głowa do góry, mam nadzieje ze za trzy dni zobaczysz na teśceie 2 kreski. I ja mam nadzieje ze zobacze za te 4 tygodnie. Boże jeszcze całe 4 tygodnie. Wiem ze im bardziej sie chce malutkie baby to tym trudniej. Wiem Ze trzeba sie wyluzować nie myśleć ale jak to zrobić??? Ja po pracy sprzątam, ucze sie gotowac nowe rzeczy leże w wannie godzinami. Ale dalej o tym myśle czy sie uda? Musi!! Tak więc dziewczyny wyczytałam ze cieplo - wysoka temperatura jest dla nas !!! Trzeba jednak poleżec pod kołderka po. Ostatnio zainwestowałam w sexy lampy ponadto. Całuje kochane.

Gość A może warto.....
wybrać sie do ginekologa w owulację, żeby sprawdził jak tam jajko i podpowiedział, kiedy działać. No i wtedy po seksie nogi w górze i się nie myć do rana :) podobno to dobra rada. POWODZENIA!

Gość Blask Słonca
sex lampy (szok) -jak to wygląda????:D:D:D:D:D:D:D każdy pomysł jest dobry :)

Tak więc lampy te zostały kupione w popularnym sklepie gdzie jest duzo rzeczy dekoracyjnych do domu. Po zapaleniu caly pokój sie mieni na piekny filetowy kolorek. lampy tworza piekny nastrój. Tak mi to pomaga. Całuje