Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja......

PYTANIE DO FACETOW

Polecane posty

Gość tak to ja......

czesc mam pytanie do facetów znacie dziewczyne z widzenia np.szkole spotykacie ja czesto lub na miescie jests gruba ale ladna z twarzy po jakims czasie chudnie i naprawde zajebiscie wyglada interesujecie sie nią?

Gość ja........
nooooooooo jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w szkole mialem taka kolezanke, ladna z twarzy tylko gruba - srednia. teraz schudla i jest meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zayeeebista, bez mrugniecia bym sie z nia umowil

Gość tak to ja......
a co sadzicie o dziewczynie ktora ma rozstepy po schudnieciu tu taka laska a ma zebre

Gość ma zebre
hahahahaha zebre ale okreslenie a co ja bede ja z lupa ogladal kto na to zwraca uwage chyba jacys pedanci ktorzy umawiali sie z modelkamy

Gość tak to ja......
nie bo ja jestem gruba i odchudzam sie wlasnie ale boje sie ze jak schudne to nikt nie bedzie mna sie interesowal bo wie ze "bylam" gruba i mam rozstepy to jest naptrawde krepujace wiem ze bede sie tego wstydzic mam je wszedzie ma nogach posladkach i na biodrach:(

Gość Kulturalny
Z perspektywy czasu widze, ze 99% tych ladnych ze szkoly sa teraz przecietnymi, tudziez raczej nieurodziwymi kobietami, za to te srednie wtedy, sa teraz bardzo ladne.

Gość tak to ja......
up

Gość tak to ja......
up

Gość czemu _
niektore kobiety jak wino im starsze tym lepsze nie przejmuj sie tymi rozstepami faceci nie patrza na to bo nie wiedza co to, tak samo jak nie wiedza co to celulit ;) powodzenia w utracie wagi i nie przesadzaj z tm bo najwazneijsze zebys sie dobrze czula ze soba /w swoje skorze a wtedy bedziesz sie podobala facetom

Gość Antytrzepak
Kup se jakies kremy czy cus.. przynajmniej wyblakna ;p