Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ******WHITEBLACKDRESS*******

Biegunka - tabletki??? pomocy

Polecane posty

WItam pozwolę sobie opisać moj problem :( Godzinę - półtorej po przyjęciu 14-stej tabletki miałam coś w rodzaju biegunki (że sie tak wyrażę "dwukrotnej) Nie było to nic ciężkiego, żadnego bólu brzucha ani nic. Nie wzięłam dodatkowej tabletki bo podobno tylko ciężka biegunka jest w stanie wpłynąć na tabletki. Na następny dzień kochałam się (nie skończył we mnie). Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i przez ostatni tydzień miałam bóle brzucha (takie jak przed krwawieniem), dosyć "drażliwe" piersi i fale gorąca. Dodatkowo po 19 tabletce poczułam taki nagły skurcz brzucha i miałam bardzo delikatne plamienie. Teraz wszystko jak ręką odjął :( Jestem w pierwszym dniu 7-dniowej przerwy i nic nie zapowiada na to krwawienie :( Do lekarza jestem zapisana za półtora tygodnia i nie wiem czy mam się czego obawiać czy nie :( Skoro stosunek miał miejsce 7 dni temu a moje spodziewane krwawienie jest za 3 dni to kiedy mogę najwcześniej zrobić test???

Gość tak o pytam z ciekawosci
jesli bierzesz tabletki codziennie o stalej porze, to jednorazowa biegunka jak napisalas nie wplynie na ich skutecznosc. No ale poniewaz po poltorej godziny wystapila biegunka wiec tabletka nie wchlonela sie calkowice. Tabletka sie wchlania 3- 4 godziny. radzilam wtedy stosowac dodatkowe zabezpieczenie.

Ale to już sytuacja po fakcie Kiedy mogę zrobić test?? żeby był wiarygodny??