Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introwertyczkakk

spojrzenie - trudno utrzymac

Polecane posty

Gość introwertyczkakk

podoba mi się pewien facet ale nie potrafie na niego spojrzec. nie potrafie dac mu do zrozumienia, ze mi sie podoba, bo nie potrafie chociaz na kilka sekund spohrzec mu w oczy. facet pewnie juz mysli, ze jestem jakas dziwaczka, bo rozmawia ze mna a ja uciekam wzrokiem ciagle :O to jest cholernie meczace. co myslicie o takich dziewczynach? boje sie, ze zamiast pomyslec, ze jestem niesmiala pomysli ze czegos sie boje albo mam cos nie halo :O ludzie! mam 25 lat a dalej taka mala dziewczynka we mnie siedzi. czy kiedys pozbede sie tej niesmialosci? :(

Gość introwertyczkakk
uppp

Gość kociiiula
Nie martw sie nic .MaM to samo... Ostatnio poznalam fajnego chlopaka,i widze ze on jest mna zainteresowany,jednak kiedy z nim rozmawiam nie patrze mu w oczy. No,tylko tak chwile,a on robi to ciagle,i o tak uroczooo :-O Ech,jutro sprobuje to zmienic,i bede wgapiac sie slodko w jego slepka. Na poczatku pewnie bedzie trzeba sie pilnowac,zeby nie sposcic wzroku :-)

Gość A ja nigdy
nie pATRzę ludziom w oczy. Czy to źle?

Gość introwertyczkakk
no wlasnie ja tylko ludzi ktorych bardzo dobrze znam i przy ktorych bardzo dobrze sie czuje to przy nich potrafie byc soba i patrzec sie prosto w oczy. przy innych - :O szkoda mwoic. wzrok mi non stop ucieka. najlepiej jak mijam kogos znajomego na ulicy, potrafie przejsc obok i wgapiac sie w drzewo. ludzie :O pewnie ysla, ze sie nosze, albo uwazam sie za niewiadomo kogo, ale jestem cholernie niesmiala, i nie wiem jak sobie z tym poradzic. najgorsze ze nigdy tak bardzo mi to nie przeszkadzao do momentu az nie spotkalam jego. i on patrzy sie na mnie ciagle. obserwuje, gdy rozmawia atrzy mi w oczy a ja mam spuszczony wzrok na podloge! Boze! chociaz zebym przez 2 sekundy potrafila sie patrzec na niego! jest mi z tym zle. chcialabym to zmienic. zawsze sobie powtarzam, jutro podejde do niego pogadam i popatrze sie prosto w oczy. ale przychodzi jutro i znowu glowa w dół :O nie wiem czy on juz nie ysli ze jestem za stara na taka niesmialosc i chyba jestem raczej dziwna :O :( jak to zmienic? da sie w ogole?

Gość to mu to powiedz
bez sensu w ogóle. JAk chcecie to patrzcie ludziom w oczy, jak nie chceie to nie....nic na siłę, bo to bedzie wyglądac sztucznie. Ja lubię jak ktoś patrzy mi w oczy, przynajmnoiej mam wrazenie ze ktoś mnie słucha. \Ja tez patrze ludziom w oczy.

Gość kociiiula
Po prostu musisz sie pilnować przy kolejnej rozmowie :-) No bo nie ma innego sposobu chyba,jak tylko sie przelamać. Ja nie jestem nieśmiala,ale ten problem czesto mnie dotyczy,chocby wlasnie z tym chlopakiem,ktoremu jutro bede patrzec w oczy podczas kazdej rozmowy :-) Trzymam kciuki za ciebie takze:-)

Gość dzisiaj na pomarańczowo
dziewczyny, też tak kiedyś miałam ale pokonałam to:) patrzcie w oczy wybranka przez 3 sekundy. zobaczycie jakie będą skutki;):D

Gość introwertyczkakk
kurcze, trudno naprawde to zmienic, jezeli ktos tak jak ja jest chorobliwie niesmialy. od razu boje sie ze zrobie sie czerwona jak spojrze mu w oczy etc. a mam 25 lat! faktycznie chyba powoli powoli, najpierw pilnowac sie i liczyc sekundy, potem moze bedie prosciej :( zazdroszcze wam tej smialosci.

ja nie pozbyłam sie nieśmiałości ale nauczyłam się patrzeć prosto w oczy:) najpierw na sekundę, potem na dwie... i w rozmowie z chłopakiem (zwłaszcza takim, który Ci sie podoba) to procentuje:D

Gość introwertyczkakk
spróbuję. jutro, może się uda w koncu :( najbardziej boję się tego, że on uważa ze za stara jestem na takie gierki. kiedyś koleżanka mi powiedziala, że nastolatki tak się zachowują, że uciekają wzrokiem, spuszczają glowe i patrza w podloge jak im sie chlopak podoba, a nie dorosle kobiety. i to mi tak utkwilo ze jak z nim rozamwiam od razu widze te scene z boku i wydaje mi sie, ze on wie, ze widzi i w ogole.. co ja bym oddala zeby tak nie byc chcorobliwie niesmiala osoba :O

przed chwila czytałam wypowiedź chłopaka (niestety na innym forum, ale zamknęłam okno wiec Ci nie powiem gdzie to było). zastanawiał sie dlaczego wszystkie dziewczyny patrzą mu prosto w oczy. pytał czy wszystkie tak mają. pisał też, ze podoba mu sie to i chciałby je poznać, zaintrygowały go po prostu:) chyba nie muszę Ci mówić jakie to miłe uczucie kiedy ty patrzysz chłopakowi w oczy, potem odwracasz wzrok, patrzysz znowu a on cały czas patrzał w Twoje...:D super sytuacja i świetne uczucie:D wiem z autopsji:D

Gość introwert
kurde ja wiem, ze facetom podobaja sie dziewczyny mniej plochliwe ode mnie. czasem sie zastanawiam czy w ogole bede miec okazje poznac kogos i byc z kims tak po prostu czy otwoirze sie kiedys przed facetem. boje sie ze facetowi nie starczy cierpliwosci zeby poczekac :(niesmialosc to paskudna cecha

Gość introwert.
no dobra. caly dzien przechodzilam z myslą "jutro dasz radę, jutro dasz radę". przynajmniej z 4 sekundy. wytrzymam. podejdzie, zagada, a ja czasem spojrzę na niego. nie będę jak mala zagubiona dziewczynka ogladac podlogi! dam radę! trzymajcie kciuki ;)