Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfgg

Jacy sa faceci spod znaku barana ? Prosze o opinie i spostrzezenia

Polecane posty

Gość asdfgg

Te ktore maja lub mialy facetow spod znaku barana napiszcie jacy sa lub jacy oni byli

są władczy, lubią ostry seks, nie daj się mu tak od razu, oni lubią walczyc o swe 'zdobycze'.. Zazdrośni i zaskakujący:D:P

Gość kkddaaaaaaaaaa
Są dokładnie tacy jak 1/2 całej męskiej populacji, jeśli wierzysz w horoskopy, idiotko.

Gość to sa barany
:P

Gość facet z pod znaku barana
Chorzowska nie kopiuj horoskopów. Kobiet nie należy wyzywać od itiotek one chcą czegoś więcej niż tylko zwykłej powierzchowności (dlatego te karty i horoskopy) Jaki jestem : lubię wyzwania lubię zdobywać mam ogromną wyobiraźnię i ... jestem pierdołą ;)

Gość kkddaaaaaaaaaa
Oj, yes, od kiedy to horoskopy i karty dowodzą poszukiwania duchowej głębi????? Sam jesteś chłopie IDIOTKą.

Gość ____.
ja maam ojca barana alkoholika i pracoholika. totalnie słaby charakter, pasjonat

przepraszam idiotek miało być ;)

a gdzie mają się doszukiwać tej głębi ? w kolorze ubrania (poprostu kobiety lubią wiedzieć) ps co za ostry ton ===> PSM ?

PMS miało być oj ...

Gość adfgg
a co myslicie o zwiazu 2 baranow ? ja zauwazylam ze : docina mi czasem zlosliwie , lubi sport jak ma wiecej pracy to tylko praca sie liczy ,duza gada a malo robi, nie jest skapy jak narazie

co jak co ale jeśli jest praca jest na piwerszym miejscu i jednocześnie dużo gada a mało robi to kim on jest posłem ? :classic_cool: związek dobry jak każdy inny grunt to akceptować wady partnera

Gość dominisia9349
mialam faceta z pod znaku barana no i nie bylo zaciekawie. codziennie klotnie, awantury. Jakbyl wsciekly to potrafil mi na głowe gorącą herbate wylać albo jak był pijany to zaczynał mnie wyzywać od puszczalskich. U mnie barany sa doslownie skreslone!!! Bylam jeszcze z rakiem to tez za fajnie nie bylo, ale troche lepiej niz z baranem. Pozdrawiam.

Ja nie mam ochoty wylewać gorącej herbaty na głowę kobiet ani wyzywać ich od puszczalskich nie jestem też alkoholikiem wiec pewnie baranem też nie jestem.:classic_cool:

Gość reaaay
Niezłe masz zdanie o kobietach, chłopie, skoro ci się wydaje że ich możliwości intelektualne kończą się na kartach i horoskopach. Dobrze ci ktoś napisał: jesteś sam IDIOTKĄ.

W życiu nie spotkałam faceta spod znaku barana, który był by władczy :D

>Niezłe masz zdanie o kobietach, chłopie, skoro ci się wydaje że ich > możliwości intelektualne kończą się na kartach i horoskopach proszę nie wkładać mi w usta... swoich słów :P

Gość flfllflflflfamma
Facet spod znaku barana - nie da się ukryć że GŁUPIŚ.

Gość desperatos
moj ojciec jest-jakbym miala byc z kims takim to bym sie chyba powiesila. tlukl moja matke. poza tym wybuchowy, i jednoczesnie wsytdliwy-zadnych krempujacych tematow. rodzinie napyskuje do obcego jest doslownie jak baranek. ale nie wiem czy to w ogole jesy ze znakiem jakos polaczone

>desperatos raczej nie ma to związku ze znakiem zodiaku

bicie kobiet i alkoholizm to kwestia raczej złożona: słabość charakteru brak dobrego wychowania wyniesionego z domu, złe środowisko, niepowodzenia życiowe , związek na siłę bez miłości itd itd

Gość Baran artysta
Każdy facet Baran jest inny. Jedno jest pewne. Barany łączą wspólne cechy - odważny, silny, uparty, zdecydowany, zdobywca. Ja jestem Baranem i w ogóle stronię od alkoholu ( poza okazyjnym winem ) i papierosów, których de facto nigdy nie paliłem. Moja pasją jest muzyka i śpiew. Bywam nieco introwertyczny, a jednocześnie idę naprzód z odwagą i optymizmem. Potrafię być bardzo opanowany mimo przypisanych memu znaku złych skłonności. Ja uważam, że niektóre [ tylko niektóre ] kobiety mają nader irytujący i złośliwy [ lub też zaczepny ] charakterek [ w różnych odcieniach ], bywają zbyt gadatliwe [ jakby było im mało "intryg-ujących i wykwintnych, często plotkarskich" rozmów z koleżankami, i nie wystarczała krótka, lecz treściwa odpowiedź faceta - sygnalizująca niekiedy na zmęczenie lub ochotę na choćby odrobinę więcej spokoju i czułości, (!) zrozumienia ] i przy tym nie potrafią do końca słuchać i umiejętnie uciąć lub skierować na inne tory facetowi "bezsensownej" lub "nudnej" rozmowy. Jeśli wy kobiety tak nie bardzo nie wierzycie w facetów Baranów to chyba mało facetów poznaliście albo nie tam gdzie trzeba ;) Same spójrzcie w głąb siebie. Nie ma ideałów. Pozytywne myślenie przyciąga to co dobre. Nie można koncentrować się na tym co negatywne. Wejdźcie na stronę www.czary.pl [ portal profesjonalnych astrolożek i wróżek ] i sprawdźcie w numerologii Liczbę Życia danego Pana, o ile poznacie dokładną datę jego urodzenia, i zauważycie różnicę między tym Baranem i tamtym Baranem. Powodzenia :))

Gość blublu56
byłam w zwiazku z baranem sama jestem baranicą,myśle że był udany :) facet spod barana jest napewno pewny siebie,towarzyski z dużym poczuciem humoru,troche rozczepany i rozrzutny,ja wiem czy władczy hmm jak sie zakocha to robi sie z niego taki misiu do przytulania co ujmuje mu uroku,niestety ;)

Gość facet baran to zuo
jessu mam ochote go ukatrupić w konsekwencji go zostawię ale jeszcze troszke....misja nie została zakonczona

Gość izka222
a jak podrywa baran?? poznalam fajnego, pisalam do niego i chyba pokazalam ze mi sie podoba. ale on nie pisze nie odzywa sie, choc jka sie widzimy zartuje i jest mily ale niestety nic innego :((