Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patyrk...

Jak odzyskac milosc

Polecane posty

Gość Patyrk...

Pisze do Was, bo potrzebuje pomocy... otoz kilka miesiecy temu zerwala ze mna dziewczyna z ktora od roku mieszkalem, zerwala bo wkradl sie miedzy nas kryzys, a ja wdalem sie w bezsensowny flirt(nie romans) z jedna kolezanka, moja Ukochana zerwala ze mna i 3 miesiace, przez wakacje, sie nie widzielismy. Teraz staram sie ja odzyskac i robie wszystko zeby bylo dobrze, ona mowi, ze widzi to ze sie zmienilem i ze to docenia, ale postanowila, ze musimy przestac sie widywac, od wrzesnia widywalismy sie codziennie praktycznie i duzo czasu spedzalismy razem... Juz myslalem ze sie uklada, a tu nagle tak sie sypnelo... prosze Was pomozcie... co mam zrobic zeby ja odzyskac

Hmmm. Jeśli Cię już nie kocha to wszystko stracone. Ale jeśli jeszcze coś do Ciebie czuje to być może masz szansę. Uczep się jej, przepraszaj, pokazuj jak Ci na niej zależy.

Gość sdagsaga
gdybys udawał ze zainteresowałeś sie jakąs dziewczyną, to a) mogłaby być zazdrosna, a wtedy by zawalczyła o ciebie b) uznałaby ze zbyt szybko sie poddałeś ...

Gość gość
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.