Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i głupi topik

Może tutaj się wykrzyczeć

Polecane posty

Gość może i głupi topik

Witam :) Przeglądam różne topiki i w większości widzę rady typu "gdybyś trzymała jęzor na kłódkę" "trzeba było się powstrzymać" itp itd. Każda z nas ma niekiedy masę pretensji do partnera i po prostu nie wytrzymuje, wykrzykuje w złości co ślina na język przyniesie a potem często tego żałujemy, ale jak trzymać emocje na wodzy. Może więc tutaj wyla swoje pretensje, może to pomoże, emocje z nas ujdą i wtedy będziemy gotowe na konkretną rozmowe, przemyslana.

Gość DKMG
a to ja se pokrzyczę łeb mnie boli aaaaaaaaaaaaaaa a w domu nie mam ibuproma aaaaaaaaaaaa a ja jestem za leniwy żeby ruszyć dupę do sklepu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ja sprobuje
u mnie jest juz po fakcie i mnostwo spraw mu wlasnie nie wykrzyczyalam bo taka lagodna jestem wlasnie nie chciala go urazic mimo ze sam to robil a potem sie gryzlam ze jaka jestem glupia :o wiec zaczynam !!!!!!!! ty jebany chuuuuuuju, wal sie z tymi twoimi madrosciami mam nadzieje ze nigdy nie znajdziesz zadnej dziewczyny ktora bedzie rownie cudowna jak ja , wogole nawet na mnie nie zaslugiwales kretynie!!!!!!!!mam tez nadzieje ze impotentem zostaniesz do konca zycia hahahahaha:D:D:D:D:D ze mimo tej slowej kariery bedziesz nieszczesliwy bo na starosc nikt oto bie pamietac nie bedzie bo nawet zony nie bedziesz mial ... zebys zostal sam jak palec

Gość może i głupi topik
Imperia to możemy razem na zawód pokrzyczeć ja co prawda nie muszę w weekendy pracować ale regiony pracy mam bardzo zawężone, więc siedzę sobie w maleńkim miasteczku.

Gość może i głupi topik
ja sprobuje :) to mnie rozbawiłaś :) do Twojego eks - tak żałuj, że Jej nie doceniłeś !! a co kobieca solidarność ;)

Gość a ja ci chce wykrzyczec
ze czuje jak sie od siebie oddalamy, ze wkurza mnie to ze mowie ci otwarcie czego mi brakuje a ty jakos sie tym nie przejmujesz krzycze na ciebie i na siebie ze doprowadzilam do tego ze jestes tak mnie pewien ze wiesz ze sobie poskomle a i tak nic z tym nie zrobie krzycze na swoja naiwnosc ze w koncu zrozumiesz ile daje ciepla i zaczenisz to naprawde doceniac jejjjjjuuuuuuuuuuuu !!

Gość to i ja chcę pokrzyczeć
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zeby ci juz nigdy przenigdy nie stanal!!!!!!!!!!!!!!!!!!i zebys mial branie tylko u pasztetow!!!!!!!!!!!!!!!nienawidze cie:P

Gość kuzwa11111
moj chlopak przejebal wszysktie moje pieniadze!!!! kurwa!!!!!! cale 400 zl i jeszce mi wpiera ze sie zgubily!!! jebaniec jedne!!!!!

Gość asiiikkkkkkkkkkkkk
A ja cie po prostu nienawidze i kocham😭

Gość a ja chce miec
dziecko a on zarbia 1700 zl!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak poszlabym na wychowawcze nie dalibysmy rady:((((((( i coooo mam zrobic?????? kurwa tak chcialabym miec kaseeeeeee czemu nie moglam se znalezc faceta z normalna pracaaaaaa... ale mimo to go kocham:(:(:(: