Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak czasem bywa

Czy to mozliwe,ze zaszlamw ciazE?

Polecane posty

Gość bo tak czasem bywa

Mam pytanie, bo wczoraj mialam nie planowany stosunek z moim facetem bez zabezpieczen, co prawda nie zalal formy i z moich wyliczen mam dni nie plodne.Jaka jest szansa,ze zaszlam w ciaze i kiedy moge zrobic test?Pierwszy dzien miesiaczki wypada mi na jutro,a bole miesiaczkowe czulam juz wczoraj a dzisiaj neistety juz nie...

Gość amelkaaaaaa
jestem w podobnej sytuacji tyle, ze w moim przypadku stosunek odbyl sie w ostatnim dniu miesiaczki ;d poczekaj ze 3 tygodnie i zrob test :)

Gość bo tak czasem bywa
amelkaaa a Ty robilas test?

Gość polipol
jeżeli miesiączka ci się spóźni, to możesz wykonać test :) sa teraz czułe testy, że zapłodnienie wykrywają nawet po 5-6 dniach.

Gość bo tak czasem bywa
polipol a jaki test jest najlepszy? i najczulszy?

Gość polipol
takie które mają czułość 25ml/U/ml moczu lub więcej. ja osobiście używałam zawsze Quick Vue :)

Gość amelkaaaaaa
tak robilam 2 testy pierwszy po 2 tygodniach, next po 3 wynik byl negatywny tyle, ze spanikowalam i po 2 minutach ten ostatni wyrzucilam do kosza hehe, za tydz miesiaczka wiec bede wiedziala napewno jesli sie nie pojawi powtornie zrobie test...ale Tobie radze poczekac te 3 tyg i zbytnio sie tym nie zamartwiac, bo wiem po sobie, ze od czytania tych roznych historii mozna popasc w paranoje:)

Gość bo tak czasem bywa
no ja wlasnie na ta chwile wpadam w panike i nie wiem co robic szukam kogos kto chociaz bedzie mnie wspieral do wyniku jaki on by nie byl....tak strasznie sie boje

Gość gidpoint
Nie będziesz w ciąży przed okresem przeważnie są dni nie płodne....po okresie jest różnie

Gość polipol
dokładnie.... nie stresuj się. ja w oczekiwaniu na okres, zauważałam u siebie WSZYSTKIE objawy ciąży i popadałam w schiza :D

do autorki...nie panikuj. Odczekaj pare dni...kobieta to nie robot i moze Ci sie spoznic okres, mi sie ostatnio spoznil 3 tygodnie, zrobilam mase testow i dopiero lekarz mi wytlumaczyl ze to normalne. Wiem ze Twoj jest dopiero na jutro planowany ale nawet jak sie spozni to nie panikuj!!! A testu ciazowego w tym momencie nie ma sensu robic, najwczesniej z tego co ja sie orientuje to po 7 dniach...ale jest tez mozliwosc zrobienia badania krwi ale nie wiem po jakim czasie mozesz je zrobic...

Gość amelkaaaaaa
w trakcie okresu tez nie olodne...owulacja wystepuje ok 10-14 przed okresem.... a ja mam juz taki brzuszek jak w 2 miesiacu ciazy hehehe a jest 3 tyg od stosunku ;d a dostalam bo pewnie z jakichs innych problemow np stres, zoladek, watroba, zajimij sie czyms i nie mysl o tym

Gość bo tak czasem bywa
Mam nadzieje,ze nie jestem w ciazy wlasnie z moich wyliczen mialam dni nie plodne,ale ostatnio mialam rozhustany cykl miesiaczkowy i dlatego to mnie tak przeraza....

Gość amelkaaaaaa
spokojnie oczekuj na miesiaczke albo do tych 2 lub 3 tygodnii aby zrobic test pozdrawiam

Gość bo tak czasem bywa
amelkaaa dziekuje za wsparcie

Niestety na to pytanie nikt Ci nie odpowie. Nie mierzysz temp, nie obserwujesz sluzu, wiec tak naprawde nie wiesz, kiedy powinien nadejsc okres. Mozna tylko domniemywac, ze Twoj cykl bedzie tak dlugi jak zawsze. Jesli i ten bedzie taki, to nie powinnas sie martwic.