Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalelka28

spałam z nim

Polecane posty

wczoraj wieczorem poszlam do mojego ex na herbatke, zapytalam sie czy napije sie ze mna wino, ktore juz dawno powinno zostac wypite. Oczywiscie zgodzil sie, rozmawialismy, widzialam ze byl spokojny, chwilowo pisal smsy ze swoja kobieta ktorej pomaga badz podoba sie mu. Z tego wzgledu ze poprosilam: czy moge sie polozcy na chwile na jego lozku, okazalo sie ze nie mial nic przeciwko...zapytalam sie za jakis czas go czy nie chce sie polozcy obok mnie, po jakims czasie chyba po moich namowach przyszedl i polozyl sie obok, lezelismy chwile, pozniej zaczelam go dotykac, nie mial nic przeciwko......zaczelo sie robic naprawde ciekawei i przyjemnie....balam sie tylko ze mnie odtraci ale sprobowalam i zaryzykowalam, pozwolil sie rozebrac, sciagnac spodnie......i wtedy zaczelismy piescic sie i bylo przyjemnie, sama chcialam aby zadowolil mnie i rzeczywiscie tak sie stalo pozniej... bylam w siodmym niebie, cudownie tak mnie zadowolil ze myslalam iz oszaleje....ja rowniez odwdzieczalam mu sie tym....trwalo to chyba ponad godzine, pozniej nago lezelismy obok siebie............ wiedzialam ze dzis musi przeprowadzic sie do innego mieszkania......teraz zostaly nam smsy i ona w ktorej jest zakochany i czeka co czas im pokaze......a ja? czy bylam tylko na jeden wieczor i juz nigdy sie to nie powtorzy? ciekawa jestem i poczekam co czas i nam pokaze......

Gość ejbisi
A to chuj z niego, brzydzę się takimi kolesiami :o a ty nie wiem po co nam to w ogole opowiadasz?

bleeee... ciekawe ile razy ciebie walnął po rogach ze swoją ex:D hihi

Gość ejbisi
Sama wystawiłas mu tyłek to skorzystał... czym tu sie chwalić.

Gość tak to juz jest jak laska
nie potrafi sie pogodzic z tym, ze facet juz pokochal inna i musi sie dowartosciowac wlazac mu do lozka. szkoda tylko, ze facet po skorzystaniu ma o tym inne zdanie hehe.

ciekawe jakie ma zdanie...gdyby nie chcial to by nie spal, mowil ze ma zawsze swoje zdanie i swoje zycie wiec robi co uwaza