Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana spiacaaaaaaaaaaaaa

PYTANIE !!!!!! PISZCIEEE !!!

Polecane posty

Gość zakochana spiacaaaaaaaaaaaaa

Mam do Was dwa pytanka . 1.W jakiej pozycji sypiacie?Na lewym boku,na prawym,na plecach ,a na brzuchu,z reką na czole,czy jak ?Bo ja np.bardzo lubię spać na lewym boku(twarzą do ściany),ale podobno jest to niezdrowe dla serca :( Slyszał ktoś to również ?A druga pozycja ,to spanie na plecach,wygięta w prawą stronę i z ręką na czole :D Hehe,wiem wiem - zabawane :P . 2.Jak śpicie ze swoimi ukochanymi?Wtuleni?Przodem do siebie?Czy facet leźy na plecach,a Wy wtulone w Jego ramię?Czy każdy odzielnie,tak jak lubi,plecami do siebie?Bo ja bardzo bym chciała spać wtulona,twarzami przodem do swojego kochania,ale on tak nie lubi :( Uważa,że trzeba się wyspać ,bo mu tak niewygodnie :( I śpimy tak - ja na lewym boku ,a on na prawym(plecami do siebie).

Gość wenuswskorpionie
ja spie na brzuchu za zwyczaj, z lewym policzkiem na poduszce, w kierunku sciany; moj facet zasypia na ogol na lewym boku :)

Gość mientki Kris
ja śpie z fujarką w ręku

Gość jak gdyby
ja z ptakiem w ręce

Cóż-zwyklę śpie na brzuchu z reką pod głową. Gdy spie ze swoja dziewczyną to róznie-ale najczesciej ja na plecach ona przytulona do mnie.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
najzdrowiej spac na prawej stronie. wątroba lepiej pracuje. na lewej- obciązasz serce

Gość ja i kropka
ja śpie na lewym boku, a mój mąż też na lewym z tyłu za mną we mnie :)