Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanowczy Pan

Poznam uległą i oddaną

Polecane posty

Gość Stanowczy Pan

Jaki jestem? Na pewno spokojny na co dzień, inteligentny, bezpruderyjny gentleman. Poza tym konkretny i stanowczy. Szacunek dla kobiety która na to zasługuje jest podstawą. Wiem kogo i czego szukam. Jestem z natury wyjątkowo dominujący dlatego też kobieta z którą będę chciał być na całe życie musi być nie tylko uległą suką w łóżku ale i spragnioną oddania w życiu. Tak, w gruncie rzeczy chce stałego związku a w mniejszym stopniu spotkań dla tresury. Jak kocham to kocham i jestem wierny, ale zakocham się tylko w kobiecie naprawdę spragnionej oddania swojemu Panu. BDSM stosuję ale bez ostrych elementów aż do krwi. Nie lubię krnąbrności więc kobieta oddana która będzie chciała stworzyć ze mną związek musi być z natury uległa. Czego musisz się spodziewać? Całkowitego oddania w życiu - nie wolno Ci zrobić nic bez mojej wiedzy i pozwolenia - jednym słowem codzienna obroża. Poza tym musisz być uległą suką (jeśli na to zasłużysz) spełniającą wszystkie nawet najbardziej zboczone moje zachcianki seksualne. Wiązanie, bicie itp to tylko dodatek, głownie w formie kar za brak oddania psychicznego. Pamiętaj jestem dobrym ale wymagającym Panem i nie toleruję nieposłuszeństwa. Mam 24 lata ale niech Cię to nie zwiedzie. Przy dominującej naturze wiek ma mniejsze znaczenia. Ty musisz mieć nie więcej niż 32 lata. Jeśli interesuje Cię i jesteś gotowa na związek (przyjaźń) z takim Panem jak ja wystarczy napisać.

Gość suka do oddania
Mając 24 lata, co najwyżej możesz się zapowiadać na władcę suk. Pretendować do tego miana.

Gość aBoutAGirl
wiek, skąd, fota, cm, jakie masz auto i tel jaki model? a do tego miesieczne zarobki i co mozna miec z tego???

Gość Stanowczy Pan
Mieszkam jeszcze z mamą, nie pracuje więc nie mogę nawet pomarzyć o aucie :P tel Nokia 6030, a co do 'cm' to nie liczy się wielkość a technika :)

Gość suka do oddania
Dobre :-D :-D :-D

Gość Stanowczy Pan - oryginal
Nie będę zastrzegał nicka więc informuję, że oryginalnymi moimi wypowiedziami jest ta którą teraz piszę oraz pierwsza. Więcej nie zamierzam się wypowiadać, więc podszywacze podarujcie sobie i nie róbcie sobie jaj z poważnej wypowiedzi. Chętne kobiety proszę jedynie o kontakt mailowy.

Zjem także parującego bizona wprost z kobiecego odbytu :)

Gość gavein
to ja szukam tego samego, ale nie chciało mi się aż tyle pisać :).

Po kilku latach doszedłem do wniosku, ze wolę jednak uległych mężczyzn.

Gość gość
9368128 moje gg

Gość gość
Stanowczy !, na prawdę nie masz gdzie szukać tylko na tym forum gdzie piszą mało inteligntne osoby?Tu jest przedxszkole dla małolat:) Idz na fora bdsm ,najlepiej na bdsm-centrum- nimfomanka .Tam daj anons i zaraz jakaś ciekawa kobieta się Toba zainteresuje

Gość gość
.bdsm.nimfomanka.com

Gość owocowydymka
Uważam Stanowczy Pany, że za dużo naczytałeś się książek Greya ;p mając 24 lata to raczej doświadczony nie jesteś, oj coraz więcej tych sfrustrowanych prawików na kafe ;/ żenada

Gość gość
Teraz autor ma 3 dyszki na karku, ciekawe jak z jego doświadczeniem. :P