Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA TEZzzz

jak sie odmlodzic?

Polecane posty

Gość JA TEZzzz

mam 23 lata a wsyztscy mi daja ok 28..to jest okjropne dla dziwczyny w moim wieku, co zrobic zeby mlodziej wygladac? mam juz dosc kiedy ide z chrzesnica a wszyscy do mnie a mamusia to czy tamto, niektore osoby w moim wieku wygladaja na nastolatki a ja.. co zmienic???

Gość wstaw zdjecie to
powiem Ci na ile wyglądasz

Gość jak stara larwa

nic sie nie da zrobic :)...ale mam dobra wiadomosc te ktore sie teraz nie starzeja wyprzedza cie w ciagu jednego roku i wtedy ty bedziesz wygladac na 28 w wieku 35 a one w wieku 35 ( tylko w ciagu jednego roku) sypna sie wygladem na 40 pare

Gość JA TEZzzz
no tak ale to malo sympatyczne kiedy cie po wieku oceniaja....moze troszke przytylam ostniego roku ale nawet jak bylam szczuplejsza wczesniej tez mi dodawano pare lat... starsze osoby wygladaja mlodziej jak mnie to denerwuje...bedzie czas ze beda mnie traktowac powazniej a to jest bolesn ejak ci mowia ze jestes przed 30, pytaqja o meza o rodzine, a ja nawet jeszcze zareczona nie jestem

gdybym przejmowal sie gadaniem ludzi to byl bym przegrancem... wiec nie przejmuj sie gadaniem ;) za pare lat tym wszystkim bedziesz mogla sie zrewanzowac :) np ewka cos sie stalo masz taka bezowa cere albo ..nie przejmuj sie kasia wszyscy sie zestarzejemy, z tym ze ja pare lat pozniej od ciebie :)

Gość JA TEZzzz
no dzieki za wsparcie choc to na psychike niezbyt dobrze wplywa:)

Gość JA TEZzzz
hehehe moze i tak:) chyba mam ciezki dzien i dzis wszytsko w czrnych kolorach..

Gość milytvardziel
wstaw fotkę , ocenimy

Naprawdę, bez fotki się nie obejdzie. Wstaw to Ci doradzę, co zrobi.. zawsze się da coś zrobic;)