Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dianuska

nie umiem powiedziec sobie NIE !

Polecane posty

Gość dianuska

czy ja mam problem? chyba nie! nie! jak kazdy z nas uwielbiam seks.. jest jedna z najwazniejsza czescia moje zycia. nie potrafie znalezc sobie mezczyzny na dluzej..bo po prostu nie chce! jesli mezczyzna mnie pociaga i ma cos w sobie co mnie podnieca, po prostu ide z nim do lozka. Nie mam z tym najmniejszego problemu..jestesmy jak zwierzeta, zaspokajamy nasze rzadze! co mnie wkurza, ze dalej ludzie postrzegaja takie kobiety za zle itd.. ja po prostu nie owijam w bawelne.. mam na to ochote i to robie! .. eh! chcialabym azeby ludzie postrzegali takie kobiety tak samo jak postrzega sie mezczyzn, ktorzy "zaliczaja" kolejne panienki! nie wstydze sie tego!

Gość zapachniona siostra zaczadzone
Brawo !!!!!

Gość fiona opona
i masz racje dziewczyno,ja też tak robię odkąd moj mąż jebaka mnie zdradził,zaliczam ile wlezie,bo lubię to robić i tyle,to nie oni nadstawiają się z fujarami tylko ja nadstawiam się z cipką i patrze jak ich wprawne języki wibrują na mojej wilgotnej pipce

Gość dianuska
mam poparcie !!!! :)

Masz !!!!!!!!!!!

Tylko jak juz znajdziesz faceta na stale, powiedz mu o przeszlosci, w koncu sie jej nie wstydzisz.

Gość miszczu
...OBY TAKICH DZIEWCZYN WIECEJ!!! Tak wlasnie kto chce to to robi kto nie niech MILCZY! Pierdolenie i postrzeganie tego roznie niech zostanie zachowane dla siebie. ; > Pzdr

Gość dianuska
BERYL wtedy przeszlosc nie bedzie sie juz liczyla... ! myslisz, ze moj przyszly facet tez nie zaliczal ? liczba nie bedzie mnie interesowala!

Zapytaj łaskawie czy Fiona cię zechce,ja myślę że nie

Gość dianuska
MISZCZU .. wlasnie o to mi chodzi! kazdy robi to na co ma ochote! eh! kazdy z nas ma "cos" za uszami! i kazdy swietego udaje.. nie ladnie!

Gość dianuska
fiona opona jest za bardzo napalona! ja sie nie skusze :)

Gość cxxv
takie laski jak autorka sa potrzebne, w koncu jak mamy ochote cos zaruchac, to zawsze najszybciej jest pod reka jakas dajka :D

Gość dianuska
oczywiscie, ze nie

Gość dianuska
CXXV to wlasnie nie chodzi tu o WAS ! TO WY stajecie sie naszymi ofiarami! dajka? mozesz tak sobie myslec..ale jesli spotyksz taka kobieta jak ja..to sam stajesz sie KUTADAJKA!

Gość fiona opona
słuchajcie mylicie pojęcia,to ze dziewczyna jest wyzwolona to nie znaczy ze jest łatwą ,tanią kutwą ktora daje dupy wszystkim .Szmata to dla mnie kobieta ktora chodzi do łózka z kazdym ,a ja chodzę do łózka z facetami ktorzy pociągają mnie fizycznie bądz intelektualnie,po prostu kręcą mnie .Dlaczego mam sobie odmawiać ,sex to zdrowie,sex to przyjemność ,Dla waszej infotmacji ,nie będę musiała tłumaczyć się żadnemu frajerowi,bo dawno jestem po rozwodzie i kolejny mąż nie wchodzi w gre.A facet musi meć fantazje,niekoniecznie wielkiego fiuta i bycze jaja!!!

Brawo Fiona

Gość dianuska
Fiona tak jak piszesz! wlasnie o to tu chodzi.. idzie sie do lozka z mezczyzna ktory cie pociaga.. itd! a nie z kazdym.. popieram!

Gość dianuska
ja jestem w trakcie rozwodu. ale niczego nie zaluje. a zyc trzeba dalej.

dla mnie jest wazna, ale nie zamierzam odbijac pileczki.

ja też niczego nie żałuje,szczegolnie fajne były nasze wspolne orgazmy,ale cóż,życie toczy się dalej,a orgazm-hehe będę go miała z innym ,tylu ich chodzi po świecie.

Gość dianuska
hehe...

nie jest problemem iść do łózka z facetem na którego ma sie ochotę i wyniknie taka sytuacja Problemem są konsekwencje tego jak : nie chciana ciąża ,choroby weneryczne, czy zboczenie u faceta np sadyzm z uszkodzeniem ciała bo tego się nie wie jak seks jest przypadkowy.

Gość dianuska
... ale temu wszystkiemu mozna zapobiec!

Gość miszczu
dianuska pozwol ze zapytam, ile masz lat :)? Z tego co zdolalem wywnioskowac troche juz przeszlas/pzezylas. A do tych co pisza cos w stylu "dupodajka" to gdyby nie takie kobiety czekali by do slubu aby sobie bzyknac. Kobieta jak i facet ma taki sam poped seksualny tylko nie okazuje tego w kazdym mozliwym czasie czy miescu!