Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkodfhjsdkofuid

blond -prosze o rade

Polecane posty

Gość jkodfhjsdkofuid

chce zafarbować włosy na blond - jasny . mam teraz ciemny blond . jednak nie chce zeby wyszedł żółty , oczywiscie wiem ze moge stosować srebrną płukanke , ale mimo wszystko moze macie jakies wypróbowane farby blond , które nigdy was nie zawiodły i nie macie po nich jajeccznicy na głowie

Gość jkodfhjsdkofuid
nikt sie tu nie orientuje?:(

Gość rfertg yhh
tez mnie temat ciekawi:P prosze o porade

najlepiej u fryzjera,oni maja specjalne pułkanki zapobiegające żółknięciu koloru,i najważniesze to po rozjaśnianiu NIE używać żadnych ziołowych płukanek i szamponów.Ja do swoich (sztynka)rozjaśnianych mam szampon na piochtaninie,ale koleżanka naturalna brunetka mówiła że jej to tylko garniera rozjaśnia bez żółnięcia,ale ta droższa z garniera.Ale jej kolor po farbie a moje po rozjaśnianiu nie ma porównania,moje ładniejsze

Gość kasiuniuniuniuniunia
kolezance robilysmy teraz jakas nowa feria loreala. koloru dokladnie nie pamietam chyba 90/2 cos takiego. w kazdym razie blond. miala odrosty ciemno brazowe i farba złapała normalnie. rownomiernie z tym ze na odrostu nalozyłysmy wczesniej. musiałabys sprawdzic od spodu na pasemku np czy ci lapie;] ale ogolnie fryzjer to najlepsze wyjscie;)

Gość inek
tylko fryzjer