Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinetka

karmienie piersia przy gosciach

Polecane posty

Do sprawy karmienia piersią przy ludziach mozna podchodzić w dwojaki posób. Po pierwsze to czy jak będę karmiła to zgorszę tym innych? A druga to czy mi będzie głupio? Ja mam tak że mi nie przeszkadza matka karmiąca. Ale z drugiej strony ja bym nie chciała żeby ktoś moje cycki oglądał...

w karmieniu piersią nie ma nic obrzydliwego, ale ja się trochę krępowałam i na spacer zabierałam buteleczkę ze swoim mlekiem, a kochanego cyca mały dostał w domu. Karmiłam przy rodzicach mężu, młodszym synku siostrze, ale jak byliśmy u teściów to szłam do innego pokoju, nie karmiłam w miejscach publicznych bo martwiłam się o to czy inni nie będą się czuć niekomfortowo. Ale te chusty podobno super- tylko trochę drogie!

Gość aska1234567
nie mam jeszcze dzieci ,ale opisze wam,co zrobila moja kumpela.bylysmy na miescie jej ,maly chcial jesc a ona tylko piersia karmila.dziecko plakalo a ona nie dala mu mleka bo sie wstydzila.miala wtey 17 lat i mowi ze nie bedzie sobie siary robic i cyckow z rozstepami pokazywac.maly tak plakal mowie jej daj mu jesc,wsiedlismy do autobusu i maly juz tak ryczal,i jakies babki z\aczely sie na nia drzec ze ma dac dziecku jesc czy cos bo placze.ona ze nie bo jest w miejscu publicznym.tak ja zjebaly ze w koncu dala dziecku jesc.glupia byla biedne dziecko.zrobic to latwo bylo ale zeby sie dzieckiem zajac to juz wstyd

Gość nastolatki
Karmienie cyckiem przy gościach jest niekulturalne i żenujące, jesli juz naprawdę nie ma możliwości nakarmić w osobnym pomieszczeniu, to należy zasłonić cycka by nikt go oglądać nie musiał. Moja siostra tak własnie wywala cycki przy stole przy wszystkich niczym nie zasłaniając. Największą głupotę zrobiła na imprezie z okazji chrztu dziecka. Impreza w lokalu, ludzi ze 30, na jednej sali, na drugiej sali obcy ludzie maja swoją imprezke, wszyscy jedzą obiad, a ta siada obok stołu na krześle odwrócona w stronę gości, bluzkę zsunęła z ramienia i całego cycka wywaliła do karmienia w ogóle nie osłaniając, w dodatku usiadła w przejściu gdzie chodziła obsługa lokalu, żeby przypadkiem też kelnerom widok cycka nie umknął. Totalny brak kultury. A wystarczyło by odwróciła sie w inną stronę i nikt by nie musiał tego cycka widzieć. Zaznaczam że w lokalu był udostępniony pokój do karmienia, tylko chwilowo zajęty przez inna matkę. Mogła też poczekać az sie zwolni, ale po co - lepiej wszystkim cycki pokazać.