Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnoliowa

Z rozmiaru 42 do 38 przed 50-tką

Polecane posty

Gość Magnoliowa

Sama lub w towarzystwie.Zasada pierwsza: mniej Internetu, więcej ruchu i domowych obowiązków. No i mniej żreć. Mam 162cm, 65 kilogramów, chcę 55, jak parę lat temu. Do końca roku dobrze by było. Do aquaparku mnie ciągnie, a tu jkoś głupio z cellulitem, oponkami,ech...:o

nie radzę mam kolezankę w Twoim wieku co sie odchudziła a jednocześnie postarzała o 10 lat każdy wiek ma swoje prawa i my niekoniecznie natolatki nie możemy wyglądac jak anorektyczki :) ale wybór nalezy do ciebie

Gość Magnoliowa
A ja znam panią z 15 lat starszą i schudła już ponad 30, a nie ucierpiała jej uroda. Myślę,że kosmetyki mi pomogą, maseczki, balsamy. Wiesz, ja po prostu chcę się zająć sobą w nieco szerszym zakresie. Jak schudnę 5- też będę zadowolona, tyle przytyłam po rzuiceniu palenia przez trzy lata.

Gość to chyba powinnaś przenieść
się na forum DIETY, bo tam na pewno znajdziesz kogoś kto sie przyłączy do Ciebie:)

Gość Magnoliowa
I jeszcze jedno- o rozmiar 42 jedynie się ocieram- również 40 mam w szafie. Dołem tylko 40, więc powrót do 38 to 1,5 rozmiaru w dół. Nie taka wielka rewolucja. Tym bardziej, że chcę wrócić do rozmairu, jaki nosiłam przez wiele lat.

Gość nom 10 kg
low carbo albo montagnic

Gość Magnoliowa
Nie uważam, aby chudnięcie było tyklo sprawą diety, tym bardziej, że zamierzam się ograniczyć z jedzeniem, a wprowadzić trochę ruchu i zmienić tryb życia. zadbać o siebie bardziej ogólnie. Gimnastyka, balsamy, masaże itp. Wszystko to dla zdrowia i urody, dlatego wybrałam to forum. Dieta jest sprawą drugorzędną, zawsze odżywiałam się zdrowo, tylko ilości były hm... spore:o

Gość MajkaSkowronL
Trzymam kciuki:)

Gość Magnoliowa
MajakaSkowron, tak po nicku poznaję, że jesteś w moim przedziale wiekowym. Czy wagowym- napisz:)

Gość MajkaSkowronL
Magnoliowa mam 35(w zasadzie za kilka dni 36)lat.Na temat wagi się nie wypowiem :)ale walczę bardzo skutecznie.13 kg w dwa miesiące,żadnych głodówek tylko ruch,rower.I tak jak Ty postawiłam na zadbane ciało.Efekt-zero skórki pomarańczowej.

Gość Magnoliowa
No to Mogę Ci pozazdrościć. I wieku i wyniku. Zajrzyj tu jutro, pewnie masz jakieś spostrzeżenia, podziel się, bo sama nie mam jeszcze na siebie pomysłu, tylko dobre chęci i wiarę, że to realne. W końcu i 70 ludzie zrzucają. Mój budzik o 6 dzwoni, idę skoro mam dbać o siebie. Do jutra.

Gość MajkaSkowronL
Zerknę tu napewno:)I mam cichą nadzieję że mieszkamy blisko siebie-potrzebna mi koleżanka z którą łatwiej pokonać pokusy:)