Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu90

Wysoki wzrost- Dar czy przekleństwo?

Polecane posty

Gość Lulu90

Drogie dziewczyny, jak uważacie, czy wysoki wzrost to coś dobrego czy raczej niekoniecznie? Jest się czym szczycić czy nie? Ja np. mam 178cm. i wcale mi się to nie podoba, zawsze chciałam być niższa. Wiele osób zazdrości mi wzrostu, ale ja nie wiem co oni w nim widzą. A co myślicie o obcasach przy takim wzroście?

Gość Lulu90
trudno zaakceptować coś co Ci nie odpowiada:/ wiesz moze Ci też pasować wzrost bo jesteś troche lepiej zbudowana, bo ja przy tym moim wzroście jestem jeszcze dość szczupła i nie mam raczej czym się szczycic. wyglądam jak żyrafa;(

ja mam 163 i czuje sie z tym fantastycznie chodz wiekszosc ludzi patrzy na mnie \"z gory\":D ale przynajmniej nie mam tego problemu ze faceci sa ode mnie nizsi, albo ze nie moge ubierac szpilek/ obcasow ktore kocham:) Aczkolwiek nie mowie ze wysoki wzrost to same minusy:D

Gość Lulu90
wiesz gdybym miała 163 to byłabym chyba w niebo wzięta, no ale cóż....niestety. Akurat ja nie mam w tym momecie tego problemu z facetem, bo mam takiego, który jest ode mnie wyższy i akceptuje mój wzrost, a wrecz bardzo go lubi i namawia mnie jeszcze na szpilki

Gość Lulu90
No owszem dużo osób mi zazdrości i mówi wlaśnie, że wygladam jak modelka i że głupia jestem mając kompleksy przy takiej figurze, bo kazdy by taką chciał, ale mnie jakoś to nie przekonuje. Ja przy wzroście 178cm mam 57kg.

Oczywiście, że przekleństwo. To przede wszystkim trudność w odnalezieniu partnera powyżej swojego wzrostu. Gdy kobieta jest wyzsza od faceta to on się czuje mniej męsko a ona mniej kobieco. I co z tego, że szczupła figura, długie nogi..jak zawsze pół metra nad wszystkimi. czasem są imprezy, że jestem najwyzsza osobą z towarzystwa (wyzsza od kobiet i facetów) A często wysoki facet poza wysokim wzrostem nie ma zadnych innych zalet.

Oczywiście, że przekleństwo. To przede wszystkim trudność w odnalezieniu partnera powyżej swojego wzrostu. Gdy kobieta jest wyzsza od faceta to on się czuje mniej męsko a ona mniej kobieco. I co z tego, że szczupła figura, długie nogi..jak zawsze pół metra nad wszystkimi. czasem są imprezy, że jestem najwyzsza osobą z towarzystwa (wyzsza od kobiet i facetów) A często wysoki facet poza wysokim wzrostem nie ma zadnych innych zalet.

Gość tez wysoka
178 cm to nie jestes taka wysoka. Piszesz, ze masz faceta i on to lubi wiec dlaczego sie martwisz i robisz problem gdzie go nie ma ? CIesz sie ze jestes wysoka i szczupla i zapewniam cie ze wiecej osob ci zazdrosci niz myslisz. Jesli twoj facet chce bys zalozyla szpileczki i ty tez tego chcesz to w czym problem?? Mysle ze wyolbrzymiasz. Mam nadzieje, ze sie nie garbisz i krzywisz gdy stoich posrod innych nizszych osob. Wyglada to okropnie taka pokrzywiona wysoka osoba. Jestes oczywiscie wysoka ale w granicach, osobiscie mysle, ze 190 cm to jest duzo na kobiete ale nie 178. Moi bracia maja wyzsze zony bo takie wlasnie lubia. Ja juz kiedys o tym pisalam na tym forum, ze sama lubie nizszych mezczyzn a oni mnie uwilabiaja. Mam 172 cm i nie wyjde z domu bez szpileczek, no chyba ze na silownie :). Dziekuje Bogu za ten wzrost i przyznam, ze gdy widze pare cm wyzszy i takie dlugie nogi obok mnie ( szczegolnie sa takie laski na silowni) to patrze z zazdroscia i czuje sie jak karzel :). Sa faceci, ktorzy beda sie wsciekac widzac ze jestes wysoka bo sa nizszi i nie urosna juz niestety. Koniecznie ubieraj krotkie kiecki to wyglada tak sexy. Moj maz jest tez wysoki i niestety wyzszy:). Gdy ide na zakupy z kolezankami to mi tak zazdroszcza ze na mnie wszytko dobrze lezy a one musza sie nabiegac zeby cos dobrac. Glowa do gory i piers do przodu dziewczyno :)