Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosnicaaaaaaaaaaaa aaaa

POMOZCIE ,BO NIE WIEM CO ZROBIC W TEJ SYTUACJI !!

Polecane posty

Pewna dziewczyna na Naszej-klasie ( z mojego miasta)zagroziła mi ,że jak mnie zobaczy na ulicy ,to .. (cytuje) ,, .dopierdole ci jak tylko wbije do kalisz pizdo....pierdolona'' ... Zacznijmy od tego ,ze jakgdyby nigdy nic, sama napisala do mnie wiadomosc (nie wiem,chyba z zazdrosci),ze jestem popierdolona i ze mam jebane fotki i ze jestem kurwa ... Przepraszam za slowa ,ale niestety cytowalam ta osobe;/ Gdzie moge zlozyc grozbe?Bo jak dobrze wiem,grozby nawet przez net sa karalne.Znam przypadki,gdzie moja kolezanka miala taka grozbe i coz .. Zostala brutalnie pobita,tylko za to ,ze jest :(

Kalisz .Ta dziwczyna z fotek wygląda na agresywną i nie ma co ukrywać - wystraszyłam się .Moja koleżanka miała podobną sytuację i co ?Trafiła do szpitala ze wstrząsnieniem mózgu i połamanymi żebrami .A dziewczyny są gorsze od chłopaków !

Gość Policja internetowa
"Gdzie moge złożyc groźbe" Polecam złożenie grożby do grobu ! Najpierw owiń groźbę szczelnie folia aluminiowa, stan nad grobem na jednej nodze, wypowiedz magiczne zaklęcie i złoż groźbe do owego grobu. Gwarantuje że nie zostaniesz pobita !!

Gość ooooooooooooooooooooo
to nie wychodź z domu:P

Policja internetowa - Śmieszne ;] ooooooooooooooooooooo _jasneee ;p nie bede przez jakas idiotke w domu siedziec ! Takie baby to trzeba tepic ! skoro jest madra przez internet ,to ciekawe jaka bedzie miala mine w 4 oczy ;p moge to gdzies zglosic?

To wyjdź, znajdź ją i skop jej dupe!!

ooooooooooooooooooooo - ale jest problem - aktualnie ta osoba jest w Anglii ,ale czytajac komentarze ,wnioskuje,ze za jakis czas ma przyleciec do Polski .. ja wogole nie znam tej osoby prywatnie ! nie wiem gdzie jej szukac .sama sie doczepila i zaczela mi tak pojezdzac ,ze mam sie na ulicy nie pokazywac ,bo juz nie zyje ...

jakoś nie chce mi się wierzyć, ż ęnigdy jej nie widzialas i jej nie znasz a ta tka Ciebie w tej całej rzeszy milionó wludzi na NK akurta na Ciebie napadła słownie coś musiało być na rzeczy, może jje odpisz i zapytaj, że jje nie kojarzysz, moż ejej się coś pomyliło? suzkala jakiejś laski o podobnym imieniu i nazwisku i moze jej sie ktoś inny pomylil z Toba?

w takim razie olej cała sprawę, zablokuj laskę na n-k i będziesz mieć spokój. Laska i tak cię nie znajdzie, tak tylko strazy,a ty w portki sikasz.

Naprawde nie znam jej .. Jest starsza ode mnie o 5 lat .Jej pierwsza wiadomosc byla taka ,,nie widzialam nigdy bardziej popierdolonj laski od ciebie ... ty kurwo jebana ... a ci kolesie sa slepi ze ci tak pisza hahahah ty pizdo jedna ... szmato ! '' i ponioslo mnie i odpisalam jej ze jest zalosna i ze chyba mowi o samej sobie ... a ona na to mi odpisala ,ze zajebie mnie ,ze juz nie zyje ...ze niech mnie tylko spotka w kaliszu i ze juz wie gdzie chodze do szkoly ,wiec juz po mnie ;/

zablokowalam juz ,to ona napisala do mojej kolezanki ... i kolezanka mi pokazala wiadomosci ... nie wiem o co tej pannie chodzi ;/

Gość yoooo
zgłoś to na policję,to są groźby,nietykalność godności osobistej itp.Bez przesady,bedzie miala laska nauczke.idiotka.musi być zdrowo porąbana,żeby coś takiego pisac

Chyba tak zrobie .A raczej napewno.Tylko nie bylam pewna,czy moge to zrobic na policji,czy jest cos takiego mozliwego. Jeszcze sie ta panna doigra !

Gość same prawiczki
pewnie jej luby do Ciebie wypisywał, albo oglądał te Twoje półnagie foty, bo pewnie nie bez powodu akurat Ciebie wybrała

same prawiczki - Nie mam polnagich fotek,uwierz mi :) Zreszta moj chlopak by mi nie kazal ,a i ja sama rowniez nie mam takiej ochoty . Widzialam fotke jej chlopaka i nie pisal mi komentarza zadnego .Wiec nie wiem ,o co jej chodzi .Kompletnie .

A jak pojde na policje ,to z czym mam sie zglosic?Z dowodami?Czy podac samo nazwisko tej dziewczyny? Mam na naszej klasie takie ,hmm,lewe konto.Zalozylam je,zeby sprawdzac mojego chlopaka .Ale bez fotek.Wymyslilam imie i nazwisko.I tamta dziewczyna mnie zablokowala na swoim koncie (heh,ale najpierw musiala mi naublizac),a pozniej ja ja zablokowalam.Ale jak napisala do mojej kolezanki ,to odpisalam z lewego konta i tam mam te rozmowy .To policja sie do mnie nie dowali ?Ze cos takiego zrobilam?Przeciez nikogo nie urazilam tworzac to konto . Ta dziewczyna po mnie pojechala jako pierwsza,to ja sie jej odwdzieczylam,bo az mnie nerw wzial.Pozniej mi napisala grozbe,a ja juz na spokojnie.I znow napisala grozbe .Mnie sie chyba czepiac nie beda prawda?

Gość Ronanld ze Spychowa
a jak sie owa dziewczyna nazywa?

A po coz Ci to ? Nie bede ujawniala jej danych na forum ;] .

Przepraszam,jestem taka zla ,ze nie lapie niektorych rzeczy,heh ;] Ktora dziewczyna?Ta,ktora ja ,hm, ,,wymyslilam'' ?

Up

SZubrawiec -Heh ,ale jej sie chyba to spodoba ;p

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a jak wyglądasz? moze rzeczywiscie masz jakies zbyt seksowne, prowokujące zdjecia? jak jestes typem barbie to sie jej niedziwie, niektore dziewczyny nie nawidzą dziewczyn typu laleczka barbie i chcą je zbic poprostu za wygląd

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
napisz jak wyglądasz i jak ona wygląda

To ja w takim razie nie rozumiem takich dziewczyn ! Ja nie mam nic nawet do Metalowcow,chociaz baaardzo daleko mi do nich ... Widocznie zazdrosc robi swoje ,bo inaczej nie mozna tego tlumaczyc ... Ja jestem brunetka,szczupla,nie za wysoka...Nie chce sie wychwalac ,ale jak to kolezanki stwierdzily - mam super ciuchy(te na zdjeciach). Nie mam prowokujacych zdjec,sa one zrobione w kurtce i w spodniach przed moim domem i w miescie.Nie jestem typem Barbie. Ona jest brunetką.Wysoką.Troszkę tęższa niz ja.Kurcze glupio mi tak pisac,bo zaraz ktos pomysli ,ze robie z siebie Bog wie kogo :( Ok,moglam sie jej nie spodobac ,ale dlaczego od razu pojezdzac od dziwek,szmat,kurw?Ze mnie zabije?Ze mam sie na ulicy nie pokazywac?Ze sie ciuchami chwale?Mam fotki robione w miescie.W ciuchach jakich bylam na spotkaniu z kolezanka .Wiec jak mam chwalic sie ubiorem ;/ ??

Mnie np.draznia laleczki typu Barbie.Czy tam Pani Rutowicz ;/ Ale nie obrazalabym ich ,czy grozila smiercia,bo to tylko i wylacznie ich sprawa jakie sa ! Mi nie przeszkadzaja tym ,ze sa . A o mnie mowia tak ,,Dziewczyna z klasa'' ...Gluio mi pisac o samej sobie ,bo zaraz wyleca teksty,ze narcyz ze mnie ,czy cos ;/ Ale obiektywnie pisze.

Kiedys mialam sytuacje nieco podobna do Twojej, tyle tylko, ze moj byly mi grozil. Bylam tak wsciekla, ze od razu pobieglam na policje, pokazalami im smy od niego, wiadomosci w skrzynce glosowej. Szczerze mowiac nie wiem jak to zrobili, ale nastepnego dnia wszystko sie uspokoilo. Takze nie czekaj tylko pedz na policje. A za fikcyjne konto nic Ci nie zrobia.

Dziubus - Dzieki .Czyli tak zrobie . Wlasnie znow dostalam kolejna wiadomosc - ,, nie pokazuj sie na ulicy ,wiem gdzie mieszkasz i juz nie zyjesz kurwo ! wkrwiasz mnie tym ze zyjesz ty gnido '' :(

Gość aska1234567
daj jeje dane lub link to bedzie miala przejabane jaja sobie z cibie robi ona moze ci jechac to ty tez jej napisz ze ma sie odpierdolic

jakis koszmar, wspolczuje. Idz na najblizsza komende i absolutnie tego nie przeciagaj. Powodzenia :)