Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17tka....

Jaka praca dla 17-latki????

Polecane posty

Gość 17tka....

No wlaśnie myślę, już nad pracą dla mnie, a mam 17lat..:D Najlepiej na wakacje lub na weekendy.. Czy w moim wieku osoby przyjmują na kelnerki, na krótki czas, lub np. do kwiaciarni? Albo gdzieś do pomocy..no niewiem..?? Zaproponujcie coś..błagam.. W wakacje..to mogę przy owocach, ale ja z reguły nie mogę wytrzymać na słońcu cały dzień, np. na truskawkach się schylając, przy ulotkach już bardziej.. Proszę napiszcie.. A może ktoś wie co znaleźć w STARACHOWICACH????? Bo stamtąd pochodzę

Gość ania17*********
o super temacik!tez jestem zainteresowana praca na weekendy

Gość pomysl o sponsoringu
nigdzie takiej kasy nie zarobisz a jeszcze bedzie ci przyjemnie

Gość star polish truck
zatrudnij sie w zakladach Stara w starachowicach. najlepiej przy produkcji skrzyn biegow

Gość freedy 666
odwiedz OHP tam napewno ci cos znajda

Gość moze mycie okien
jak nie bedziesz zbyt droga, to cie beda polecac. A jest zapotrzeboiwanie

Gość star polish truck
od 18 tego roku zycia zatrudniaja w mcdonalds(nie wiem czy jest u ciebie jakis w poblizu) 10 zl na godz netto...napewno tam dostaniesz robote...ale praca najgorsza z mozliwych...wieczny usmiech do klienta i wieczne ochrzan od kierownika nie wiadomo za co.

Teraz o pracę trudno. Ja ostatnio chciałem iść na wolontariat - a baba ze sekretariatu spytała się czy mam wykształcenie wyższe. Ludzie chcą pomóc a oni jeszcze wybradzają. No cóż, w Polsce wszystko jest możliwe. Kazała przynieś podanie i powiedziała że Pani Dyrektor rozpatrzy moją prośbe!

Gość studentka pedagogiki
mycie tych ze wyzej wymienionych okien ogolnie sprzatanie/ jesli potrafisz/ opieka nad psem, kotem... ble bl ble w mc donalds, teraz zatrudniaja na wakacje 17 latki..:D ulotki/ sle chuj nie pieniadze/ albo wymysl cos , bardz kreatywna wiesz masz 17 lat wiec do osiagniecia pelnoletnosci, niesty zostaja takie prace dorobkowe, bardziej fizyczne.. mysle ze powinnas sie z tymi oknami ogarnac, napisz ulotki, zawies na przystankach, zanim zerwa, ktos moze ....

Gość studentka pedagogiki
w mc, donalds na wakacje zatrudniaja teraz juz od 17 lat ps. pracowalam kiedys, jesczze w liceum, praca ciezka, wkurwiajaca, ale uczy dyscypliny..

Gość 17tka....
Hejjj!!! Dzięęki:) Mc Donald no w Starachowicach chyba jest jakiś, muszę się rozejrzeć, ponieważ niedawno się tam przeprowadziliśmy.. Tak naprawde 17 lat skoncze przed wakacjami wiec bedzie jak znalazł:) mi to tam rybka, czy cięzko czy nie, bo z kasą w domu krucho i się muszę gzieś załapać, bo ze szkołą z moim LO sobie poradzę.. Wiem, że ulotki są nieopłacalne, ale wiecie..wszystko się przyda.. A CO DO TEGO MYCIA OKIEN< TO CO NAWET W PRYWATNYCH DoMACH SZUKAJĄĄĄ???? MUSZE NAPISAĆ TE OGLOSzENIA..:) macie jeszcze jakieś pomysły..?

Gość sssdddsss
kciukiem ---przegralas zycie :( Zart jakby co

Gość fdsfddf
a taniec na rurze ? co myslicie ?---tak najlepiej u mnie w domu

czy życie przegrałam to się okaże. przy okazji jadę gdzie indziej cv dac. qwa i jeszcze o 18, jak można tak pozno/ ciemno jak w dupie juz będzie. bylebym tylko nic nie palnęła

Gość fddfdffd
kciukiem ---a ile mialas dotad takich rozmow?

Gość ewrewre
ja też jestem zainteresowana tylko ze ja mam 16 lat ----jak jestes ladna moge cie sponsorowac :)

Gość dgh
możesz zostać prostytutką

Gość Chorzowska wklej fotę
albo przejść na cichodajstwo :)

Gość Niuńkaaa
Siema, siema wszystkim jak będziecie cos wiedzieli o jakiejs pracy to dajcie znac. jak cos to,to moj nr.515813578 :) dzięx

Gość Patkiaaa
haaa cichodajka xD sami se na cichodajki idźcie ;p jeżeli tak bardzo kręci was ta robota buahah ja mam przypał, bo tą 18-stkę kończe dopiero pod koniec wakacji więc normalnej roboty znaleźć nie mogę...jakbyście może znali jakiej oferty dla niepełnoletniej w okolicach Łomży to dajcie znać ;DD piszcie na e-maila;p pozdro dla was;* ;)) e-mail: patuskaaa1516@o2.pl

Gość gość
zrobię wszystko za pieniądze ania 17 lat okolice koszalina 886-053-544