Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_Miiiiiiiiiiiiii

Zna sie ktos na snach... co oznaczaja???

Polecane posty

Snilo mi sie ze wygralam 100 tys w kosciele, a potem cos strasznego jak wracalam z nimi do domu, to przechodzilam przez jakąs nore (tunel) gdzie byl bezdomny, jak z horrorow jakis zabojca i na koncu byla mala szpara na dole, przez ktora musialam przejsc ale byla za malo wiec musialam przebic deski potem jak juz wchodzilam do domu to ktos straszny probowal otworzyc drzwi ale jakos udalo mi sie je zamknac. Jak sie obudzilam to sie wkurzylam ze z ta kasa to tylko sen. Troche sie rozpisalam ale jakby ktos mogl powiedziec co oznacza taki sen to bylabym wdzieczna, jesli wogole cos oznacza...

ogladalam juz w sennikach ale nie potrafie tego calego polaczyc w calosc, dlatego pytam

chcialabym wiedziec to jest dla mnie wazne, moze to jakas oznaka, moje zycie sie bardzo skomplikowalo, zyje w ciaglym stresie i niepewnosci, wiec lapie sie juz wszystkiego

i bez podszywow!!! nie macie juz co robic tylko do konca spieprzyc komus zycie? Nie ma to jak jeszcze dokopac umierajacemu

Gość będzie coś dalej
mnie się wydaje, że nie można tego interpretować dosłownie wygrana w kościele- szukasz uspokojenia, pocieszenia i bezpieczeństwa w swoich zasadach, wychowaniu, może w życiu zgodnie z aktami wiary - nawet to osiągasz, ale to nie jest stałe - boisz się to status quo stracić, nie masz zaufania do ludzi, lub nie masz prawdziwych przyjaciół... może Cię wykorzystują. Przez sny umysł uwypukla to co prawdziwe... ja bym tak to odebrała

Dziekuje bardzo, tylko jednego nie zrozumialam "boisz się to status quo stracić"

Gość będzie coś dalej
czyli zdobyte/osiągnięte bezpieczeństwo wszelkiego typu: finansowe, fizyczne i każde inne, np bliską osobę

Gość będzie coś dalej
i jest światełko w tunelu - wracasz do domu - a więc do symbolu wszelkiego bezpieczeństwa

to nie byl tunel tylko jakos tak mi sie skojarzylo i to wszystko bylo w wielkim strachu tylko radosc byla jak wygralam pieniadze

Gość będzie coś dalej
ja mówię o "światełku" jako o dobrym, pozytywnym zakończeniu... umysł Cię zaprowadził po tych wszystkich strasznych przejściach do domu, Twój mózg robi wszystko aby nie stracić bezpieczeństwa w zyciu

ale w domu tez nie bylo bezpiecznie bo ktos sie probowal wlamac i nie czulam sie bezpiecznie

Gość coś mi tu nie pasuje
"jak juz wchodzilam do domu to ktos straszny probowal otworzyc drzwi ale jakos udalo mi sie je zamknac." jakoś z tych opresji jednak wybrnęłaś - jesteś silną osobowością...

nie, nie jestem silna, a z facetem sie bardzo poklocilam i myslalam czy moze nie jest to czasem z tym powiazane...???

Gość coś mi tu nie pasuje
jesteś silna - inaczej obudziłabyś się w trakcie ucieczki w tym "tunelu strachu" - dobrnęłaś do końca. A czy to może być związane z facetem, może jeśli Ci na nim zależy a się oddaliliście, a po kłótni liczysz się że możesz go stracić...

Gość będzie coś dalej
to były moje wypowiedzi tylko pisałam na innym wątku...

wlasnie nie wiem co mam o tym myslec, czy moge go stracic, nie mam pojecia, dlatego myslalam ze moze w tym snie jest odpowiedz, albo chociaz wskazowka co moze sie wydazyc w zwiazku z nim

Gość będzie coś dalej
w/g mnie jest szansa na pozytywne zakończenie tej "kłótni" między wami... weszłaś do domu i się zamknęłaś - boisz się problemów - musisz z facetem poważnie porozmawiać i wspólnie znależć dobre wyjście z sytuacji - wygraną - Twoje szczęście przyniosłaś do domu - nikt Ci tego nie odebrał...

nie to nie do konca bylo tak, bo jak weszlam do tego domu i zamknelam drzwi to mialam dziwne wrazenie ze w domu i tak ktos jest ze nie jestem bezpieczna, nie wiedzialam gdzie sie skryc i sen sie skonczyl

Gość będzie coś dalej
a może w domu był ktoś dobry - tego do końca tak na prawd e nie wiadomo, fakt, że obudziłaś się trzymając wygraną w ręku, i zrozumiałe jest, że umysł "główkuje" nad rozwiązaniem tego problemu, wię we śnie Twoja ucieczka mogła by trwać jeszcze długo - ale nie chcesz przed tym uciekać w nieskończoność - w tę albo we w tę - sama nie wiesz co wybrać, jakie jest najlepsze rozwiązanie- dlatego trzeba porozmawiać z facetem jeśli Ci na nim zależy

Gość będzie coś dalej
przepraszam Cię bardzo ale teraz muszę się wziąć do roboty, i nie jestem żadną wrózką - po prostu staram się też rozwiązywać swoje problemy rozumiejąc swoje sny - bo w/g mnie ostrzeżenie lub wskazówka dla nas

Dziekuje Ci bardzo, porozmawiam, zobaczymy co z tego bedzie