Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diwaa_ala

dziewczyny - pomocy

Polecane posty

Gość diwaa_ala

pytałam już na róznych topikach ale nic dlatego postanowilam zapytac tutaj? Wiem ze jest tu wiele mlodych mężatek i matek więc napewno znajdzie sie pare dziewczyn krtóre brały kredyt na mieszkanie, nop i własnie moje pytanie ile takie kredyty sa oprocentowane? Wszedzie jak szukam na stronach róznych banków itd. pisze wszystko na ten temat tylko bark podanego oprocentowania:O

Gość o takie rzeczy
musisz pytac bezposrednio w banku w ktorym ineteresuje cie kredyt. Kazdy bank ma swoje oprocentowania. ja ostatnio bralam w polbanku kredyt na 45 tys z czego musze im oddac 26 tys wiecej. :(:(:(:(

Gość diwaa_ala
my z mężem chcielibysmy kredyt mieszkaniowy na 110 tys na ok 40-50 lat tylko chcialabym sie mniej wiecej dowiedziec jakie jest oprocentowanie

Gość reklamowa panienka
nie ma kredytow na 50 lat :P a i w dzisiejszych czasach na 40 tez nie dostaniecie ,przy takiej kwocie max 20 lat przy dobrych wiatrach :P kredyty mieszkaniowe to ok 8% ale nie radziła bym teraz brac w tych niepewnych czasach kryzysu :P

Gość kora masłowska
w większości banków kredyty hipoteczne oferują max na 30 lat, oprocentowanie jest zróżnicowane ale prawie wszędzie wychodzi na to samo i zalezy w jakiej walucie bierzesz. Przy kredycie na 280tys muszę splacić ponad 0,5mln ale cóż bez kredytu nigdy bym nie miała własnego kąta. Radzę się pospieszyć bo teraz coraz bardziej banki zaostrzają warunki kredytowania.

Radzę skorzystać z pomocy Expandera. My z mężem korzystaliśmy i obyło się bez biegania po bankach. Przedstawiono nam kilka ofert przeliczono raty kredytu, sprawdzili zdolność kredytową, złożyli w naszym imieniu dokumenty w wybranym banku i czekaliśmy tylko na wiadomość o dacie podpisania umowy.