Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeniewiem co robic

figura typu gruszka a raczej

Polecane posty

Gość kurczeniewiem co robic

mega gruszka. otoz jestem bardzo szczupla od pasa w gore ale posladki biodra wygladaja okropnie zaawansowany celulitis troche tlusczu . zaczelam stosowac diete ale jednoczesnie chudne powyzej pasa zmalal moj i taj juz mikroskopijny biust , rece mam jak patyki, obojczyki wystaja i zebra tez. staram sie cwiczyc na dolne patie ciala ale efekty mizerne celulit prawie nie drgna. moze polecicie jakies dobre cwiczenia dla mnie?

Gość ehhhhhhhhhhhh
A ja mam też gruszke.. ale mam taki problem, że ręce mam jak patyki.. cycki duże.. za duże ! ;/ brzuch jakiś flakowaty.. ale żebra widać.. tyłek mały.. łydki jak patyki.. uda w sumie też chude.. ale najgorsze jest w tym brzuch i cycki.. i jeszcze boczki.. Chociaż w sumie jak bym miała do wyboru co zmienić to przede wszystkim to cycki.. na mniejsze o połowe.. A co do twojego problemu.. możesz biegać.. ale jeżeli to nic ci nie daje to nie mam pojęcia.. zobacz na www.wdziek.info

Gość twoja figura to nie jest grusz
ka matole, idź do sklepu, zobacz jak wygląda gruszka a następnie coś pisz. Po prostu www.żal.pl

Gość a niby co jak nie gruszka
masywny dól szczupla gora

Gość twoja figura to nie jest grusz
mówię o tej drugiej pannie, która ma mały tyłek, nogi patyki, cycki jak krowa i mówi, że jest gruszką :o

Gość ehhhhhhhhhhhh
twoja figura to nie jest grusz - żal.pl to są ci co tak piszą panno. Nie wiesz jak wyglądam to się nie wymądrzaj wielka znawczyni figur. Tyłek płaski.. ale czy pisałam, że biodra są wąskie? Hmm ? Fak jak mnie wkur.wiają takie panny co się czepiają. Nie masz co w zyciu robić?

Gość ehhhhhhhhhhhh
idź zjebie kilka postów Już myślałam, że będziesz na tyle mądra, że nie odpiszesz.. ale jak widze lubisz takie rzeczy ciągnąć dalej. Droga znawczyni Moge pisać, że uda są w miare chude.. ale to może być tylko moja ocena. A w "miare" nie oznacza, że SĄ chude. I widac jaki masz poziom używając słów "idiotka" itd Gratulacje I powiedz mi jedno. Co chcesz udowodnić czepiając się ludzi? Chcesz może pokazać, że jesteś "wyżej" ? Otóż takim zachowaniem chowasz się daleko w ziemie. A jeżeli chodzi o moją figure to co to cię wogóle obchodz? Po co mi tu piszesz "twoja figura to nie jest gruszka matole, idź do sklepu, zobacz jak wygląda gruszka a następnie coś pisz. Po prostu www.żal.pl" "mówię o tej drugiej pannie, która ma mały tyłek, nogi patyki, cycki jak krowa i mówi, że jest gruszką " " Niedoinformowana idiotko, gruszka nie ma boczków, dużego biustu, i chudych ud. Nie muszę wiedzieć jak wyglądasz, oceniam Cię po tym co piszesz. Idź i się nie kompromituj wiejska babo" I tu widac twój 'wspaniaaaały' intelekt! Mam znajomości i wiem, że moja figura to gruszka. Przyznam, że wolałabym inna figure, ale to już w 1000% nie powinno cię obchodzić tak jak to o co się caaały czas czepiasz. Ojj znam wiele takich czepialskich jak ty i uwierz mi, że tego typu kobiety sa poprostu beznadziejne. współczucia.

Gość jesteś jeszcze głupsza niż
myślałam. Znajomości masz tylko w MOPSIE, idź już i przestań pomnażać swoją głupotę... :D:D:D

Gość ehhhhhhhhhhhh
Identyczne zdanie mam o Tobie :D A całą reszte dopisz sobie sama dziewczynko!

Gość jesteś jeszcze głupsza niż
Idź, skończ już i nie udawaj nie urażonej. Bo tylko jakiś wściekły, tępy babsztyl wyprodukowałby post na pół strony, by potem wielce udawać, że go to nie rusza. Zajmij się lepiej swoim płaskim tyłkiem i cyckami do pasa, bo boczków to pewnie spod nich nie widać 🖐️ :D

Gość polecam gimnastykę
izometryczną - ja jestem leniwa, więc nie chce mi się biegać, pływać i jeździć na rowerze - a napinać się można nawet siedząc przy komputerze - tak robię i są efekty! Nawet gdy idę ulicą - to napinam mięśnie - oczywiście jak nikt za mną nie idzie :-) bo nie wiem, jak to może wyglądać....

Gość ehhhhhhhhhhhh
Jeżeli dla ciebie 60 E (65D) jest cyckami do pasa to kolejne wielkie gratulacje! A skoro tak nie lubisz WIELKIICH cycków to ty pewnie masz malutkie rodzynki.. uu.. przykre. I ty myślisz, że gadania dzieciaka mnie uraża? jakbyś nie zauwazyła.. a napewno nie :D To to nie było pół strony, a połowa mojego posta to twoje głupie pisanie. Ojj nie ładnie o samej sobie pisać, że jest się "tępym babsztylem". Ehh.. jakie te 5-latki w dzisiejszych czasach są idiotyczne.. przyznaj mama cie nie kocha, że jesteś taka głupia? Czy może udajesz? Idź dziecko lepiej spać bo jeszcze tatuś przyjdzie i da ci w dupe ;) A nie chcemy, żebyś znowu sie poryczała I skończ bo jesteś nuudna

Gość ehhhhhhhhhhhh
polecam gimnastykę - co do napinania mięśni to to chyba najprostrze ćwiczenia jakie przynoszą efekty :D Autorko może to ci pomoże? :P

Gość odezwij się gg 13433509
ale masz obleche figure ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Do autorki :) Co do Twojej figury, to lepiej, abyś skupiła się na diecie (cwiczyła na biust, aby nie obwisł) i postawiła na areoby. Niestety, nie ma cwiczen, ktore pozwalają chudnąc w okreslonym miejscu, ba, powodują czesto zwiekszenie jakiejs partii poprzez rozbudowę mięśni. Do panny z gruszką urojoną: takowa posiada bardzo maly biust, plaski brzuch, bardzo szeroki tylek i mocne uda.

Gość co to sie dzieje
Emm... twoja figura to nie jest grusz , idź zjebie kilka postów , jesteś jeszcze głupsza niż. Po pierwsze miej jeden nick a nie 100 wymyślonych bo tak ci sie podoba. Po drugie wyluzuj z tymi debilkami i babami, chyba, że przyznajesz racje facetom co nazywają kobiety babami.. po trzecie naprawdę zachowujesz się jak dzieciak bo po co czepiasz sie o szczegóły? I wiesz kto tu w tej chwili jest głupi? tak.. ty.

Gość Skończ już nawet
nie chce mi się tego czytać. Skończyłam na piersiach 65 d,e. Masz rację, to nie są duże cycki, nawet nie średnie. Czyli nie tylko nie wiesz co to figura gruszki, mylisz małe z płaskim, ale w dodatku nie umiesz ocenić dobrze wielkości własnych cycków. To już idiotyzm . Ale pisz dalej w nadziei, że to w ogóle przeczytam. :D

Gość A ja się zgodze z
ehhhhh bo mi tez WSZYSCY mówią, że mam grusz, chociaż sama mysle, że w sumie moge miec inną bo mam średni biust.. tez niby taki "flakowaty" brzuch, chociaż też płaski. Płaski tyłek i wogóle. To ja juz nie wiem o co wam chodzi.. może ona naprawdę ma gruszke tak jak ja.. a z opisu na to nie wychodzi?

Gość I kto tu się spina
A Ty możesz posłuchasz własnej rady, wyluzujesz się i przestaniesz wcinać, bo dorzucając swoje trzy grosze tylko sama to przeciągasz.

Gość co to sie dzieje
Skończ już nawet - bosh.. jesteś bojebana? Płaski i mały w okresleniu tyłka to praktycznie to samo! A 60E(D) w zależności od figury tez jest duży lub mały np. u osoby 180cm to jest malutki.. a np 160 to dużo.

Gość co to sie dzieje
A np u osoby grubszej to też mały.. a u chudej to sporo.

Gość zamiast słuchać innych
radzę wziąć do łapki taką książeczkę, o chociażby T&S o kobiecych figurach. http://www.wellnesslife.pl/poradniki-zdrowie-i-uroda/trinny-woodall-i-susannah-constantine-trinny-i-susannah.-ksiega-kobiecych-sylw.html Tam odkryjecie, że poza gruszką jest jeszcze wiele innych kobiecych sylwetek. Zamiast pienić się na anonimowego frustrata (tak mnie) przejrzycie na oczy i przestańcie powielać bzdury. Co druga kobieta twierdzi, że jest gruszką... A ile jest prawdziwych gruszek, to już przemilczę.

65 to nie 60, to raz. Zdecydujcie się wreszcie. A Mały a płaski to nie to samo. Proszę Cię, ty już skończ. Od kiedy mała pupa to płaska pupa? Mówisz na swoim przykładzie? Bo zejdę. :o

Gość Muszę to zapamiętać i każdej
dziewczynie z małym tyłkiem mówić, że ma płaski. Ciekawe ile się z tym zgodzi 🖐️

Gość ehhhhhhhhhhhh
Autorko Nie wiem, czy zobaczyłaś tą stronkę www.wdziek.info, ale tutaj masz ćwiczenia na nogi i posladki.. właśnie z tej stronki :) http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html zamiast słuchać innych - tak, masz racje. Najwięcej słyszy się, że ktoś ma gruszke.. a ktoś ma klepsydre.. a widziałam naprawde duzo stronek z figurami i widziałam b. dużo różnych typów.. jak butelka.. dzwon, gitara itp

Gość co to sie dzieje
60E i 65D to to samo.. a raczej tak mniej więcej ;) Jak nie wierzycie to sprawdzcie. http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html Dla mnie poprostu mały tyłek to mały tyłek.. jeżeli jest wystający to to jest już duzy i już. Martyna19 - nie, nie na swoim przykładzie, ale jak chcesz to już zejdź i nie wracaj.

Gość ehhhhhhhhhhhh
Ejj, ale pisząc flakowaty brzuch nie miałam na myśli grubego :P Jest chudy.. nawet bardzo tylko te boczki małe.. więc "A ja się zgodze z" mamy identycznie.. z opisu ;P

Gość A ja się zgodze z
Ehem. Słuchajcie.. dobrze, że nareszcie przestałyście pisać bo naprawdę takie wcinanie robiło tutaj bałagan.. ta co od samego początku zaczęła się czepiac nareszcie umilkła i od razu tutaj lepiej. A teraz może zajmijcie się swoimi sprawami a to forum gdzie autorka liczy na odp zostawcie w spokoju.