Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska pani M

chce sprawdzić męża

Polecane posty

Gość ciekawska pani M

wydaje mi się że mąż mnie zdradza albo że jak by miał okazje to by to zrobił jak go sprawdzic sms odpadają nie nabiera się na to obserwowanie jest za męczące a on się dobrze maskuje

Gość yyyyyy
namów jakąś laskę żeby go podrywała

Gość wiktoriaaaaaaaana
jakoś nie mam takich co on nie zna a na znajomą nie poleci bo się będzie bał

Gość yyyyyy
wejdź na waszego regionalnego czata i poszukaj jakiejś, jak CI bardzo zależy to znajdziesz, nawet zapłać... dla świętego spokoju na prawdę warto.. a jak masz przeczucie to tym bardziej,, albo znajoma znajomej

"wydaje mi się że mąż mnie zdradza albo że jak by miał okazje to by to zrobił" twój tok rozumowania wygląda tak: "znajdę coś na niego, a jak nie znajdę, to stworzą taką sytuację, żeby sie pojawiło". I teraz oceń sama siebie, swoje podejście :O - masz chore jazdy i tyle. Przez glupotę rozwalisz swój związek. Tylko pogratulować!!! :P

Gość yyyyyy
ale jak nie skorzysta ze stworzonej sytuacji to znaczy że nie zdradzi nigdy Ja nie raz miałam "sytuacje" z moim takie że uśmiechał się do innych jakiś komplement itp.. i co?? olałam to.. Bo przecież nie zdradził tylko się uśmiechnął.. kwestia czasu.. zdradzał w tajemnicy parę miesięcy.. jestem za tym żeby sprawdzać... jak ktoś jest na prawdę wierny to nawet jak typka będzie nachalnie na niego leciała to on nie poleci na nią

"ale jak nie skorzysta ze stworzonej sytuacji to znaczy że nie zdradzi nigdy" bzdura!!! To, że się nie weźmie akurat na tę przynętę nie znaczy, że nie weźmie go inna i odwrotnie - to, że się złapie na sztucznie wytworzoną sytuację, niz oznacza, że zdradzi lub chce zdradzać. To jest zwykła głupota i tyle. Mam nadzieje, że facet się dowie, że jest traktowany jak szczur doświadczalny i kopnie w tyłek przewrażliwioną pannę