Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roszpunka9999

CO SĄDZICIE O KLAUDII WALENCIK- MAM TALEN

Polecane posty

Gość Roszpunka9999

Szkoda ze odpadła tak slicznie zaspiewala te piosenke whitney houston [:(] bardzo mi jej szkoda a wy co o niej myslicie ??

Gość madziattt
uwazam,ze ona powinna byc w finale,zamiast Bladego Krisa

Gość ojej starczy juz tych dzieci
w ogóle to powinien być zakaz wysyłania bachorów do takich programów:O Rodzice niektórzy sa nienormalni, sprzedadzą własne dziecko żeby tylko zarobić:O Tak jak ten tancerzy, co się na scenie trząsł jak osika i płakał, bo go nie wybrali- żal:O To sa programy dla dorosłych, myslę, że dla dzieci powinni najwyżej wymyślić odrębny program, a Walencik i reszta mogą występować w Od przedszkola do Opola...

Gość marysa48**
klaudia jets beznadziejna...moze i ladnie spiewa ale mysle ze jak na swoj wiek jest zabardzo pewna siebie i taka cwaniara!!!nielubie takich dzieci!bo prawda taka ze to jeszce gowniara a hylinska dobrze jej powiedziala ze taka "mala-stara"

Gość ojej starczy juz tych dzieci
Jak na 15 lat to wybitnie nie śpiewała. Poza tym nie ma wyćwiczonego głosu i nie ma żadnej osobowości na scenie, a jaj angielski był tragiczny. Paulna Lenda, która wszyscy nie wiem, czemu, obrażają, też ma 15 lat i śpiewa o wiele lepiej. Po co do finału miała przechodzić kolejna śpiewająca dziewczynka?:O

Gość Roszpunka9999
zal mi tych ktorzy mysla ze rodzice wysylaja dzieci do programu tylko dla pieniedzy oni pewnie i tak maja ich duzoo nie widziales jak sie wypowiadala idiotko/idioto ;/ zazdroscisz tylko bo pewnie tak nie umiesz ;/ zal mi cie !!!

Gość sprintt......
po pierwsze nie "mala stara" tylko Stara-Maleńka jak co ;/ a po drugie nie rozmie tych ktorzy mowia ze nie umie spiewac bo jakby nie umiala to by jej nie wzieli do programu ;/ a hylinska jej dobrze powiedziala ze piekny ma glos a ona wie najlepiej bo to jest piosenkarka ;/

Gość asdfghjgfd
fuck ... jak nie umie spiewac po angielsku to niech nie spiewa !!! Dobrze ze odpadla :)

Dziewczynka bardzo ladnie spiewa, ale rzeczywiscie mogla spiewac po polsku, bo akcent miala tragiczny. Zal mi jej, ze odpadla, ale z drugiej strony program powinien wygrac ktos, kto ma pomysl na siebie i swoj repertuar, w przeciwnym wypadku nagra jakas piosenke o jajecznicy i sluch o niej potem zaginie, jak o Ali Janosz.

Gość wolelibyscie zeby przeszedl bl
ady kris czy klaudia?glosowaliscie w smsach?

Gość podniecona 3333
ja na klaudie glosowalam to jest aniol !!!!!!

Gość surface
a ja dalej będę uparcie powtarzać, że śpiewanie to żaden talent, a wysyłanie śpiewaków do takiego programu to kompletna żenada. jury chyba ideę pogubiło przy pierwszym castingu. byłam za krisem, jeśli chcę oglądać ludzi śpiewających to wrzucam dwójkę z szansą na sukces. ale ja chcę oglądać talent, a nie nowego idola.

Gość sluchajcie mnie 111
spiewanie z mikrofone przy ustach to nic nowego i to zaden talent ;/ tego tez sie wystraczy tylko nauczyc ;/;/ ALe mi to talent ;/ a spiewac nie da sie nauczyc bo to trzeba umiec od urodzenia ;/

Gość ale plama
"a spiewac nie da sie nauczyc bo to trzeba umiec od urodzenia ;/" chybaś oszalała. wziąć specjalistę od śpiewu, który nauczy cię działania przeponą, vibratta i bóg wie czego jeszcze, a nawet z człowieka bez słuchu zrobi się artystę. że już nie wspomnę o tym, że połowa widzów nie ma pojęcia o śpiewaniu, więc błędów i fałszów nie wyłapie. wszystko jest do wyuczenia.

Nie no, bez przesady, Klaudia ma duzy talent, malo ktore dziecko (a nawet dorosly) tak spiewa. Moze i da sie wyuczyc spiewu, ale wtedy spiewa sie najwyzej poprawnie, Klaudia ma piekny, silny glos, ktory jest wrodzonym talentem.

Gość Kerot
Ludzie: ona ma 15 lat a wy ja traktujecie jakby miala 10! Myskle ze ludzie sa w nia zapatrzeni bo ona na male dziecko wyglada ale prawda jest taka ze ona ma 15 lat i w porownaniu do Pauliny Lendy ktora ma takze 15 lat to slabiutko spiewa. Porownajcie ja i Alicje Janosz-ona tez miala jakos 15 lat w idolu przykro mi przyznac ale Klaudia w porownaniu do niej slabo sie prezentuje glosowo. Takich jak ona niestety jest cala masa dziewczyn spiewajacych w chorkach koscielnych.

Gość Doda jest tandetna
Oczywiscie, ze Klaudia ma talent, jednemu podoba sie Paulina, drugiemu Klaudia, mi osobiscie bardziej sie podoba glos Klaudii, choc Paulina spiewa bardziej profesjonalnie. 15-latka to moze juz nie takie dziecko, ale i nie dorosla osoba, choc moze i Paulina wyglada na 25 lat, ale jest dojrzala jak na swoj wiek.