Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomocy

polecicie dobrego fotografa z Kielc??

Polecane posty

Gość bez pomocy

Gość ..w sprawie polecenia
..ja nikogo nie moge polecic, ale sledzac tendencje na kafe, zaraz znajdzie sie tutaj pewna konkretna reklama

My naprawdę dobrego w Kielcach nie znaleźliśmy. Ściągaliśmy faceta z Koszalina. Nasi znajomi mieli wesele na początku października. Nie wiem skąd mieli fotografa ale zdjęcia to porażka.

Gość bez pomocy
wrednia a ten ktoś majakąś stronkę gdzie można zobaczyć jego zdjęcia??a jak wygląda u niego sprawa finansowa itp, byłabym wdzięczna za jakieś szczegóły a co do różowego wina niestety nie mogę otworzyć podanej przez Ciebie strony:(

Gość ja znam super fotografa.
robil mi zdjecia i filmik z wesela w sierpniu. nie mieszkam w PL i zdalam sie calkowicie na niego. film jest super, bardzo oryginalny, zdjecia tez mam fajne. nie wiem czy ma strone internetowa, mam tylko email i tel. moge podac jesli ktos jest zainteresowany. nie wiem ile teraz bierze ale ja duzo nie zaplacilam.

Gość bez pomocy
a mozesz dac na niego namiar??? a ty ile zaplacilas??to jest fotograf razem z kamezysta????naprawde zalezy mi na kims dobrym!!a mozesz mi przeslac jakies swoje zdjecia np.na meila ??

ja placilam 1600 zl fotograf i kamerzysta. moim zdaniem to bylo bardzo tanio, nie wiem czy ta stawka obowiazuje do tej pory bo rodzice spisywali z nim umowe chyba w pazdzierniku zeszlego roku. z czystym sumieniem go polecam. mail: bajbos12@interia.pl napisz do niego, powolaj sie na Anie z Finlandii, to pewnie jak podjedziesz to zobaczysz moje zdjecia i filmik. Tak jak mowilam, sa bardzo fajne i naturalne. on jest z Sobkowa.

wredniak, bardzo ladne robi zdjecia ten fotograf. ale 900 zl to jest jednak duzo, dolicz kamerzyste, pewnie drugie tyle albo i wiecej.. ale wierze, ze zdjecia masz fajne!

Gość bez pomocy
wredniak zdjecia sa naprawde spox tylko niestety nie widze tam zadnych slubnych:(:( jesli mozesz przeslij !! a on wogole zajmuje sie fotografia slubna???bo to co widze to bardziej co innego go kreci..

Gość bez pomocy
smal3@wp.pl przeslij na ten jesli mozesz dzieks:)

bez pomocy - w jednym z tych linkow tylko nie wiem w ktorym sa zdjecia ze slubu ;) zajmuje sie fotografia slubna i robi to naprawde super. wyslalam ci linka do moich zdjec.

Jak dla mnie 900zł za zdjęcia slubne to niewiele. Ja zapłaciłam 2500zł za zdjęcia. Do tego 2 noclegi w Łysogórach dla fotografa. Ale zdjęcia są warte każdej wydanej złotówki.

tez uwazam ze to nieduzo, znajoma za fotografa zaplacila ok 2tys. a zdjecia totalna porazka

Gość Pigwunia
DAWNO TAK ROZBUDOWANEJ REKLAMY TU NIE BYŁO. CZY NIE LEPIEJ BYŁO SIĘ WYMIENIĆ NUMERAMI TELEFONÓE........ ZDJĘCIA TO STRASZNE BADZIEWO!!!!!!! ALE ZAWSZE JAKAŚ IDIOTKA DA SIE NABRAĆ NA TAKIE TEKSTY

Gość bez pomocy
pigwunia sama jesteś idiotką:) to że ktoś coś poleca to nie oznacza że musisz się na to się zgadzać. No chyba że ty zawsze na wszystko się zgadzasz....to wszystko by wyjaśniało:)

www.fotograf-wesele.pl wejdź sobie na województwo świętokrzyskie, myślę że jest paru naprawdę niezłych :)

Gość bez pomocy
dzięki laida za jakaś konkretną radę:)przejżałam no i niektóre są całkiem niezłe, a ty może kożystałaś z któregoś z nich z usług?

jeszcze nie korzystałam bo ślub przede mną :) ale mam podpisaną umowę z fotografem Wiktorem z tej stronki. tani nie jest ale cóż... na zdjęciach zależy mi wyjątkowo :)

Gość bez pomocy
laida a widziałaś te zdjęcia na żywca??ja też chyba się wreszcie zdecyduje na jednego takiego:) dzwoniłam wcześniej do niego więc chyba trzyma mi termin:) a co masz zapewnione w umowie???chciałabym wiedzieć na co mam zwrócić uwagę przy podpisuwaniu swojej:)

Gość śmiech na sali.
Znowu reklama usług fotograficznych!!! Trzeba być idiotką lub mieszkać w jakimś pipidówku, aby w te teksty uwierzyć. Wystarczy poszukać fotografów w google i przeprowadzić kilka rozmów aby wybrać fotografa. Takie chwyty jak tutaj działają wręcz w drugą stronę.

śmiech na sali - Ty chyba masz obsesje jakąś :O Twój nick jest adekwatny do wpisu... jeśli byś się pofatygował i wszedł na stronkę którą podałam to byś się zorientował, że tam się ogłasza kilkudziesięciu fotografów. ale co tu tłumaczyć... mam nadzieję, że komuś jednak pomogłam :)

bez pomocy - w umowie mam zdjęcia w kościele, przygotowanie do ślubu, plener (w dniu ślubu lub innym wybranym). wszystkie zdjęcia mam dostać na płytce a do tego jeden elegancki album ze zdjęciami. ale pewnie każdy fotograf ma swoją ofertę więc musisz się konkretnie dowiadywać. a tak z ciekawości - to nad którym z fotografów się zastanawiasz? ;)