Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina M.

Tendencja rodzinna do jednej plci? Co o tym myslicie???

Polecane posty

Gość Karolina M.

Moj maz jest facetem :-D Ma brata. Ich ojciec mial brata. Ich dziadek byl jedynakiem - facetem :-D Przez kilka pokolen nie bylo w tej rodzinie kobity... My mamy synka... Tak sobie mysle, ze chyba nie mamy sznas na core.... W ostatnim cyklu mielismy staranka na 2 dni przed owulacja... No i dzis dostalam @.. Czy mozliwe jest, ze w pewnych rodzinach jest tendencja do okreslonej plci??? Moze moj maz ma tylko męskie plemniki :-O

:D U mnie jest odwrotnie. Ja mam dwie córki, teraz spodziewam się trzeciej, mam dwie siostry, moja mama ma dwie siostry, mój mąż ma 3 siostry (jest rodzynkiem)... :)

Gość Karolina M.
No widzisz, Twoj facet nie jest spokrewniony z Twoja mama i jej siostra....

Gość płeć dziecka
przede wszystkim zależy od faceta. Od jego plemników oczywiście. Karolina- widocznie Twój mąż odziedziczył po przotkch bardzo zywtne plemniki :). Niemniej warto by , jeśli chcesz dziewczynkę podziałać na 2 dni przed owulacją :).

Gość Karolina M.
Moim zdaniem cos w tym jest...... Jedna z moich cioc ma 3 synow i 2 wnukow... A tak marzyla o dziewczynce...

mi się wydaje że jest coś takiego ale to chyba trzeba patrzeć na rodzinę męża. U mojego męża jest tak: jego dziadek miał 3 synów i córkę mój teść miał 1 syna (zmarł wcześnie) Ci wspomniani 3 synowie dziadka mają: +2 synów +2 synów i córkę +syna Strona mojej teściowej nie wygląda lepiej pod względem córek bo ona ma 2 synów i córkę. Jej siostra starsza ma 3 synów, a młodsza syna i córkę, a jej brat 1 syna. W sumie wyliczyłam że z obu stron na 14 chłopców (z 3 pokoleń) przypadają tylko 3 dziewczyny. Acha no i ja mam syna... :-)