Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja22....

kolezanka mnie doluje....

Polecane posty

Gość alicja22....

otoz znamy sie juz ...10 latona juz ma dziecko i rozwodzi sie z mezem a mi wiecznie powtarza razem ze swoja mama ze bez faceta zle i ze w ogole ja tez nie mam szczescia:O:O:O prace na dobra co prawda szukala jej 2 lata ale narzeka pracuje 8h/ dziennie po pon -pt za ok 1500zl w pracy w ktorej tzreba miec wyzsze wyksztalcenie nie jest to praca zwiazana z jej wykszt ale jest dobra a ja? mam prace z mianowa po 12 h co drugi dzien swieta weekendy i nocki tez za.........600zl i on minarzeka! z facetami tez wiem ze mam pecha ale ona mnie dobija tym tym bardziej ze ja probuje sie nast optymistycznie no i mieszkanie ja mam komunalne i z rodzinka nie mozemy zamienic probujemy ale poki co nic a on aoprocz komunalnego ma wybudowany dom:O wkurza mnie jej nastawienie zawsze jestem zla po wizycie u nich teraz kjuz tam nie chodze ale ona przychodzi do mnie i czesto widze jej matke na miescie ost mi pow ze ja nie znajde dobrej pracy bo..nie mam znajomosci i jak tu sie nie zdolowac?????????

Gość jesteś upośledzona
????

Gość a ja powiem...
ja bym sobie odpuściła taka znajomość. znajomi maja poprawiac humor i pocieszać a nie dolowac

Gość alicja22....
staram sie unikac kontaktu nie chodze juz tak bo zawse po wizycie mnie glowa boli 2h wysluchuje jakie to zycie smutne zle i mamy pecha:O powiedzcie czy ja przesadzam? moim zdaniem ona nie mana co narzekac a tym bardziej na prace tymbradziej ze ja mam 100razy gorsza a on mi pow ze i tak dlugo siedzi w pracy bo ..8h dzieniie! 😭