Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to jak to jest

W takim razie czy Wy dziewczyny chciałybyście na męża prawiczka?

Polecane posty

Gość no to jak to jest

Gość belicaok
faceta ktory nie daje sie manipulowac glupim babom:D

Gość no to jak to jest
No to zrozumiałe, ale czy prawiczka?

Gość hhhhhhhhhhhh
znowu tematy dziewic, prawiczków.... aż do obrzydzenia.

Gość no to jak to jest
Jestem tu nowy - wybaczcie. Prawiczkiem nie jestem ale widze, że są traktowani jak trędowaci i z usmieszkiem, nawet gdy nie są nieudacznikami życiowymi hehe, dlatego pytam Oczywiscie pomijam tych stereotypowych prawiczkow onanistow niedorajdow zyciowych

Gość no to jak to jest
pytanie jest do dziewczyn, zdanie przegranych prawiczkow mnie nie interesuje

Gość mi by było wszystko jedno byle
był normalny i nie był hipokrytą, szanował mnie i był mądrym, dobrym człowiekiem, z którym można się dogadać. Moim zdaniem te cechy, które opisałam wykluczają i kogoś, kto obsesyjnie myśli o swoim i cudzym ciele jako czyms złym i brudnym, kogoś, kto jest religijny świrem lub wplątanym w węzeł strasznych kompleksów stulejarzem, i kogoś, kto rucha, co mu podpadnie. Takie skrajności mnie odrzucają.

Gość pienkna ania
ja bym nie chciała

Gość mi by było wszystko jedno byle
Zresztą prawiczek powinien być zdrowszy niż inny partner. Ale tego nigdy nie wiadomo, czytałam kiedyś wypowiedź jakiegoś stulejarza, ze porobiły mu się bąble na chuju a on zamiast iść do lekarza i się wyleczyć, to poprzekłuwał je igłą, przypalił spirytusem i potem smarował maścią na odciski:O Szczerze mówiąc to do reszty zniechęciło mnie do facetów:O mam 24 lata i jestem dziewicą i mnie to cieszy🖐️

Dla mnie to bez roznicy. Jesli pokochm prawiczka to bede z prawiczkiem, a jesli takiego, ktory mial juz wczesnije partnerke seksualna to bede z nim.

ja wlasnie takiego męża będę miała już niedługo :) Aby do świąt :D

Gość jessikk
ja bym chciala, ale bardzo ciezko takiego znalesc, prawiczka, nie brzydkiego, mającego 20pare lat

Ja szukam dziewicy bo tylko z taką wobrażam sobie związek. Sam jestem prawiczkiem za co jestem na tym forum wielokrotnie karcony, obrażany i wyśmiewany... To takie złe, że chce kogoś takiego? Co na to uważacie wy dziewczyny? Może ktoś chce mnie poznać? Piesze o tym i szukam takiej osoby właśnie przez internet ponieważ pomimo, że jestem atrakcyjny i na towarzystwo kobiet raczej nie nażekam to wstydze się przyznać do moich przekonań w sprawie dziewictwa, żeby nie zostać wyśmianym...

Gość jasne że takk
jasne że tak albo nie tyle co prawiczka co chciałabym byc jego pierwszą jesli on był dla mnie pierwszy:p ale czy z moim to przejdzie to nie wiem chciałabym

Gość 25letni prawiczek
oczywoscie że nie pytnie retoryczne.

Więc jeśli któraś z was jest zainteresowana prawiczkiem to ja się polecam. Przystojny miły inteligętny tylko, że nieśmiały i niedoświadczony w sprawach damsko męskich :/ Jestem z małopolski. Tylko zaświadczam z góry, że jeśli chodzi wam tylko o seks, albo coś na miare wakacyjnej przygody to ja nie jestem zainteresowany....

Gość nie podam teraz nicka
no ja bym nie chciala. bylam z dwoma i seks z nimi pozostawial wiele do zyczenia :O

Gość ewa88fk
witaj Pawcio, tak postanowiłam napisać, choć sie domyślam że to jest pewnie bez sensu, ale jak już sie odważyłam (bo ze śmiałością też u mnie kiepsko), chciałam tylko napisać że spodobało mi sie to co napisałeś w związku z tym tematem, może wydać Ci sie to dziwne ale też mam takie "przekonania". i to co pisałeś o sobie przypomina mi moją obecną sytuacje. ciesze sie że są jeszcze tacy chłopacy i w tym wieku co ja, bo przez ostatni czas w to zaczynałam wątpić:/ chciałabym wiedzieć skąd dokładnie jesteś bo tak sie składa że też jestem z małopolski.

Gość ewa88fk
wogóle. nie rozumiem dlaczego miałoby mi to przeszkadzać? w czym?? ja naprawde wole takich chłopaków. ja nie sądziłam, że jeszcze tacy są:)) inni to tylko o jednym i tak do znudzenia

\" wiekszosc kobiet uwaza tzw maniakow dziewictwa za ograniczonych i nie majacych pojecia o prawdziwych uczuciach\" a my za mniaczki nie mające pojęcia o uczuciach uważamy maniaczki wysokiego wzrostu i ładnej buzi :P

Gość wiki..wel
Prawiczki to Cioty jakis musze miec murzyna:)

Te wasze problemy z dziewictwem są bez sensu.To pytacie się o to na pierwszej randce ? A jak się okazuje,że ktoś jest lub nie jest dziewicą czy prawiczkiem , a wam to nie pasi to na tym koniec? A jakby ktoś się okazał super osobą,zaiskrzyłoby między wami,to też nie dalibyście mu szansy? Rozumiem,że nie warto się spotykać z dziwkami,ale wy tu chyba trochę przesadzacie.To jakaś dyskryminacja.

nie napisałam nigdzie, że nie dałabym takiemu szansy , nie wypytuje o to na pierwszej randce, jeśli zaiskrzyłoby to dałabym mu szansę, no chyba , że byłby to jakiś dziwkarz , który to robi z każdą, która mu się nawinie...

Gość lentlikel
moze byc prawiczek byle prawiczkiem nie zostal do slubu bo uwazam ze nie kupuje sie kota w worku