Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to jak to jest

W takim razie czy Wy dziewczyny chciałybyście na męża prawiczka?

Polecane posty

Gość dwudziestka
tak juz jest ze faceci chca byc "pierwszymi" a kobiety "ostatnimi" ::DD:D...

Gość dwudziestka
to naprawde biedny jestes! ja znam cale mnostwo dziewczyn ktore by chcialy prawiczka :P

ja wolałbym być pierwszym z którym kobieta przeżyje udany stosunek i orgazm pochwowy taki, że zemdleje, na dziurkacza się nie nadaje, jak wyżej wymieniony prawiczek. ;)

raczej nie no chybaze bylby wyjatkowo przystojny ,madry ,inteligentny no i mial świetne ciałko ale jakby nie bylo tacy prawiczkami dlugo nie sa :)

Gość dwudziestka
wiec nie pasujesz na prawiczka;p.. dzialaj kolego , dzialaj:D:D:

Gość 0987654321
😭

na pierwszym roku pan od mechaniki teoretycznej mawiał, jest tyle pięknych zawodów, piekarz, kominiarz, a wy żeście się cholera uparli inżynierami zostac. ;), a tyś prawiczku uparł zostać dziurkaczem, i co z tego, że ją przedziurkujesz, a będziesz fujara i nie będzie miała ztobą orgazmu, to i tak wymieni cię na sprawny model :D

Gość dwudziestka
zartowalam Prawiczku;p. ale zgadzam sie z przedmowczynia;p.. jak ladne dziewczyny z pieknymi cialami to sie rwa zeby je pokazac i zeby... ... tak samo faceci....

Dla mnie nie mialoby to znaczenia. Jeśli byłby prawiczkiem, to wszystkiego bym go nauczyła :P :D

To nie do końca prawda. Bo np ja jestem postrzegany jako ładny, chociaż wcale za takiego się nie uważam, bo moim zdaniem jest wiele piękniejszych osób, a jakoś dalej jestem prawiczkiem. Nie będe ściemniał, że niby nie myśle o seksie.... myśle o nim codziennie, mam różne fantazje erotyczne i to takie że nie jesdnemu i niejednej by szczena opadła, ale jakoś się powstrzymuje od tego. Kilka razy nawet umawiałem się z dziewczynami na przygodny seks, ale zawsze w pore przed spotkaniem się opamiętywałem i z niego rezygnowałem... Po prosty gryzło by mnie sumienie, złamał bym swoje zasady i to czego tak bardzo pragne. Nie będąć prawiczkiem niemiałbym prawa żadać, żeby moja przyszła wybranka była dziewicą. I tak dotrwałem do 20 roku życia :P

Gość oj żle z tobą chłopie żle
chyba, czeka cię dozgonna znajomość z Renią Rączkąwską :D

Gość dwudziestka
a ja cie podziwiam i ciesze sie ze jest jeszcze chociaz jeden taki facet! masz racje nie rob tego bo nie warto lamac akurat tej zasady :)

Gość dwudziestka
naprawde nie masz mi za co dziekowac;p

Gość podziwia cię dewiancie
smarkula, która nie wie po co pipkę nosi :D:D:D:D:D

Gość dwudziestka
ja osobiscie zaluje ze minely te czasy kiedy dotrzymanie dziewictwa do slubu bylo czyms normalnym... :(

Gość podziwia cię dewiancie
nigdy takich czasów nie było, są to tylko majaczenia, i bełkot nawiedzonych katechetów:D:D:D:D:P

Odczep się od niej! Były takie czasy i też osobiście żałuje, że w naszej kulturze już nie przetrwały. Są kraje w których jeśli kobieta straciła by dziewictwo przed ślubem czeka ją ciężka kara. Nie popieram aż takiej racykalności, ale przyznam, że bardzo mi się podoba gdy dziewczyna lub chłopak trzymają swój pierwszy raz specjalnie lda ukochanej osoby. Niestety nasi młodsi nastolatkowie i nastolatki pilnie pracują na to by nie przywiązywać sprawy do dziewictwa. A kto ich do tego namawia? Pisemka dla nastolatek. A co może nie? Będąc ostatnio w empiku z ciekawości zobaczyłem sobie odpowiedzi na listy kóre do tej azety piszą. No i na przykłąd pisze jakać Agatka lat 14: \"Od pół roku chodze z moim chłopakiem, myślimy o tym aby zacząć współżycie. Jaka metoda zabezbieczenia była by dla nas najlepsza?\" Na co odpowiedzą pani ktra się tym zajmuje zamiast żeby napisała o czym ta dziewczyna wogóle mówi?!? Jakie współżycie w tym wieku? To ona tylko ją wspiera że się na taką \"dojrzałą\" decyzje zdecydowała i jak by nigdy nic doradza jej jak ten pierwszy raz przeżyć. Czy to nie chore? Moim zdanieniem rozpocząć współżycie powinno się wtedy gry czuje się na siłach podjąć niekociecznie chciane konsekwencje tego jakże przyjemnego aktu. A powiedzcie mi, jak 13 czy 14 latkowie mogą wychowywać dzieci? Jak mogą zapewnić im opieke? Warunki do życia, nie mając pracy, doświadczenia? Będący sami na wychowaniu swoich rodziców bo przecież wciąż są dzećmi!!! Seks przecież to nie zwykła zabawa jak całowanie. Dla tego nie rozumie podejscia niektórych ludzi do seksu. To wpsniała rzecz, ale zarezerwowna nie dla tej grupy ludzi. Mam racje?

Gość dwudziestka
ajj ... nie dyskutuj z takimi jak osoba wyzej... po co sobie psuc krew;P... niech sobie gadaja.. to jest sprawa indywidualna co kto mysli o dziewictwie.. i co z tym dziewictwem zrobi.. niektorzy nie maja zasad i wszystko im jedno... i takim nic juz nie pomoze i nic chyba nie zmieni ich rozumowania i postepowania...

Gość dwudziestka
korcenie to jedno a robienie to drugie!:P czlowiek caly czas poddawany jest pokusom... ale o to chodzi zeby sie im nie poddawac.. dla mnie to jest cos tak oczywistego ze czekam do slubu ,ze nie wyobrazam sobie zeby zrobic to przed slubem... jestem naprawde bardzo uparta i jak sie upre na cos i powiem "nie" to nie. nie zrobie tego. i juz. nie ma dyskusji. chociaz w sumie dyskusja moze byc ale i tak nic nie jest w stanie zmienic mojej decyzji... :P

Gość tak się gada jak się ma
dwadzieścia lat i jest się dziewczynką a nie kobietą, życie koryguje głupie marzenia i się bierze za to ostre baty. Za kilka dziecino, zbzikujesz na widok rozporka, a teraz sobie oddawaj się głupim marzeniom. A ty pawcio, większym jesteś dewiantem niż sie spodziewałem. :P

Gość tak się gada jak się ma
za kilka lat*, jak Bóg ci rozda karty i będą same blotki, to zobaczysz co były warte twoje marzenia, funta kłaków, ot , co.

Gość dwudziestka
mnie takie teksty wcale nie ruszaja..

Mnie też... A jego najwyraźniej boli to, że sam z tym nie poczekał albo boli go to, że choć by niewiem co robił to i tak nie będzie mógł przelecieć takiej wspaniałej kobiety jak ty, wiesz? :) Niewiem czemu im wydaje się, że my mając takie poglądy nie myślimy o seksie... Dla mnie osobiście seks to marzenie od dziecka, często o ty mmyśle nieraz mam wielką ochotę, tak wielką, że nieraz trudno mi się powstrzymać przed tym aby zrobić to jak najprędzej, ale zawsze staram się powstrzmać bo wiem, że pożniej bym tego żałował... tzn nie samej przyjemności a tego że zrobiłem to wbrew swoim przekonaniom. A ja nie lubie mieć kaca moralnego... Oni myślą, że dla nas seks nie jest fajny, że boimy się go, albo co gorsza brzydzimy się nim. Nie potrafią zrozumieć, że marzymy o tym, ale nie w ten sposób że będziemy łapać co nam wpadnie w ręce byle tylko zaspokoić swoje potrzeby, tylko że będziemy czekać na tą jedną jedyną najwłaściwszą osobe. Szkoda, że są tak ograniczeni by to zrozumieć...

Patrząc ze zdrowotnego punktu widzenia prawiczek to optymalna sytuacja dla kobiety, a ściślej dla jej narządów intymnych. Ludzie się przechwalają. ilu to mieli partnerów, a tych wielu partnerów to dla kobiety bomba nowotworowa (rak szyjki macicy). Dziś wiadomo, że za tego raka odpowiada wirus HPV. Zanim to niedawno odkryto wielu onkologów wskazywało na przyczynę, znaną im z praktyki klinicznej, z wywiadów z pacjentkami, że chorują na tego raka zwłaszcza te kobiety, które miały wielu partnerów. Ja wiem, że jest cytologia. Tyle, że ona pokaże tylko zagrożenie, jej wyniki też są zresztą nie zawsze jasne, ale nie uleczy automatycznie. Jeśli miałaś kilku partnerów, z którymi kochałaś się bez prezerwatywy, którzy z kolei też gościli w wielu paniach, Twoje szanse na zmiany nowotworowe są naprawdę dość duże. Więc nie skreślajcie tak szybko prawiczków.

wiedziałeś, że w jakimś kościele dzwonią, ale nie do końca. Rak szyjki macicy powstaje u kobiet współżyjącymi z męczyznami nieobrzezanymi i nie zachowującymi higieny, a to on jest prawiczkiem, jest najmniej ważne i nieistotne. :P

że należy dopuszczać do siebie faceta dbającego o higienę, to jasne. Ale wodą z mydłem się wszystkiego nie załatwi. Często facet \"obdarowuje\" partnerkę jakimś świństwem, pomimo że jest czysty, a sam nie ma przy tym żadnych objawów

Tak, dokładnie. W końcu nikomu na czole nie pisze, że ma 10 chorób wenerycznych, HIV, albo inne paskudztwa... Dla tego właśnie tak ważne jest kierować się zdrowym rozsądkiem a nie tylko popędem seksualnym. I nie przyjmuje do wiadomości tego, że niby mając w życiu tylko jednego partnera/parnterke nie da się mieć tak wielkiej satysfakcji jak ktoś kto miał ich wiele. Każdy mierzy własną miarą i wydaje mi się, że osoby które tak twierdzą mają chyba złe doświadczenia w związkach. Poza tym warto te spojrzeć na fakt często pomijany a jednak bardzo ważny jakim wogóle jest pierwszy raz. Jak wielki wpływ ma to n dalszy rozwój nie tylko seksualny ale też psychiczny w budowaniu związków i ogólnie relacji międzyludzkich. Pierwsze razy nie tylko w seksie ale ogólnie w różnych doświadczeniach mają niebagatelny wpływ na nasze zachowanie nawet gdy nie zdajemy sobie z tego sprawy. Prawda?

Gość dwudziestka
pawcio1988 " i tak nie będzie mógł przelecieć takiej wspaniałej kobiety jak ty(..)" moze i to mialo byc mile ale mi sie bardzo nie spodobalo. nie pozwalam ci sie tak na moj temat wyrazac. przeleciec to sobie mozna... :X..

Gość z takim zołzowatym
charakterkiem, to ty dwudziestko, nie będziesz miała problemu z zachowaniem dziewictwa, bo chłopak raczej będzie wsadzić penisa do ula z pszczołami niż w ciebie. A do emotikonek używa się : i znaków ) ( D, P, O. 😘