Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Totalnie zagubiona

pytanie do mezczyzn ...

Polecane posty

Chcialam sie zapytac o wazna dla mnie sprawe. Kiedys przez ponad pol roku bylam z pewnym mezczyzna. Zwiazek sie skonczyl , powodow bylo kilka m.in. moja zaborczosc, jego zachowanie tez nie bylo do konca w porzadku , po prostu chyba \"wypalilo sie\" . Po paru miesiacach (jak ochlonelismy) - zaczelismy znow sie spotykac . I te nasze kontakty zaciesnialy sie coraz bardziej np. wspolne weekendy ,czy wyjazdy . No i musze powiedziec ze jest duzo lepiej niz bylo jak bylismy razem.Mamy ze soba lepszy kontakt, widzimy sie czesciej itp. On zachowuje sie lepiej , widze ze moge na niego liczyc, on mowi ,ze ja bardzo zmienilam sie na plus itp. Tyle ze OFICJALNIE nie jestesmy razem . I nie wiem, czy on mnie nie traktuje tylko jak \"przyjaciolke\" , czy moze bedzie z tego cos wiecej . A ja nie chce go naciskac ani ponaglac w tej sprawie... Czy to ,ze dostane bardzo drogi prezent na urodziny (mialam wybrac sobie z listy i wybralam :P ) o czyms swiadczy (oprocz tego ze ma kase ;) ) ? Nie jestem materialistka- to byly jego pomysly ... i tak wybralam jedna z najtanszych opcji :) .

ile masz lat? mają kasę dają prezenty drogie nie mają kasy dają kwiatka

Gość tez pytanie
jak ma się kasę to i się kupuje a jak nie ma to się daje kwiaty i czekoladki- proste :D

ok, tylko ze prosze czytajcie uwaznie - my BYLISMY razem , teraz jeszcze nie jestesmy ... wiem, ze to glupie pytanie ,ale czy moge liczyc na to (przez to jak mnie traktuje) , ze mamy szanse byc razem ? czy mezczyzni robia takie drogie prezenty swoim "kolezankom" ? , z ktorymi nic ich nie laczy ? jestesmy w okolicach 30 .

sorki ale dla mnie pytanie jest bez sensu.To były Twoje urodziny ,byłaś z Nim wiec cena prezentu nie świadczy o bliskości.

urodzin nie \"wyprawialam\" jako takich dla innych , nie bylo imprezy... no wiec zadam pytanie inaczej \" czy dajecie swoim exom takie prezenty na urodziny\" ? :P widze ze chyba malo logicznie napisalam swoja wypowiedz ... ;) no nic ...

jag by nie zależało to bym dał jaką pierdołkę na odczepnego ale ta lista to też chyba na odczepnego facet powinien wiedzieć co lubisz

nie , na pewno nie \"na odczepnego\" byla ta lista :) . bo byly na niej tylko te rzeczy (w sumie 3) , ktore potrzebuje (np. laptop ;) ) lub o ktorych kiedys mu mowilam ,ze bardzo chcialabym sobie moc na to pozwolic :) . A dal mi wybor, bo chcial zebym dostala ta \"rzecz\" , z ktorej bylabym najbardziej zadowolona . Niestety pierscionka nie bylo w wyborze :P ;) a pierdolke czyli breloczek ja mu kupilam kilka miesiecy wczesniej na urodziny (no ale wtedy bylismy niedlugo po rozstaniu i bardzo rzadko sie widywalismy)

Gość arczi
Po pierwsze primo. Skoro jestescie po rozstaniu to koles mial czas na refleksje. Zobaczyl Twoje wady i zalety. Skoro znacie się dlugo,to z pewnoscia traktuje Cie juz jak przyjaciolke:) A mysle raczej ze to kwestia przywiazania. Dlatego kupil Ci prezent,bo nie chce urwac kontaktu. Po drugie primo. Dlaczego myslicie dziewczyny,ze drogie prezenty musza o czyms swiadczyc? Male to prawdopodobienstwo ze swiadcza o jakims glebokim uczuciu. Kazdy facet mysli o czyms romantycznym,co pozostawi wspomnienia,oczaruje kobiete. Pytanie do Ciebie: co bardziej zrobi na Tobie wrazenie....piekny naszyjnik(hmm...złoty),czy moze obraz w ktorym znajduja sie wasze wspólne zdjecia(urocze chwile)? Jezeli zalezy Ci na nim,to daj mu delikatnie do zrozumienia,ze nie chcesz od niego prezentow. Nie lepiej spedzic razem gdzies czas,na zwyklych pogaduchach? pozdro:)