Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Long

Jak poderwać moją sąsiadkę.....pomocy kobiety

Polecane posty

Gość Long
jak ona sie rozkręci to dalej juz dam sobie radę. Mam sporą wyobraznię i jestem długodystansowcem. Chyba że tak mnie podnieci sama świaomość że to własnie jest ona że szybko sfiniszuję.

Gość roznica
long ty widzisz rozniece miedzy wyrazem wyrafinowany a wyrachowany ? wydaje mi sie ze niebardzo

Gość Long
nie wiedzę a czuję tą róznicę ale nie jestem wyrachowany nie zamierzam wykorzytsac i skrzywdzic zamierzam czerpac obupólna przyjemność

edmuncik... ty pewnie jestes jakims samotnym sflustrowanym fecetem z daleko posunieta lysiną i zezem rozbieżnym , z deka zakompleksionym typem, który już nie może nic z kobietą więc piszesz tu te chamskie teksty- tyle Twojego co sobie pogadasz...)

Gość Long
może i masz rację.....

Gość Podgladacz
Mam sasiadkę 35 latnią pracuje w sklepie mam wszysto na swoim miejscu.Wydaje mi sie ze jest bardzo nie dostepna mam meza. podpowedzcie co mam zrobc zeby sie z nią kochac

Gość Podgladacz
m sasiadkę 35 latnią pracuje w sklepie mam wszysto na swoim miejscu.Wydaje mi sie ze jest bardzo nie dostepna mam meza. podpowedzcie co mam zrobc zeby sie z nią kochac

Gość stasgość
przeciez wszystkie dajecie na prawo i lewo zdradzacie mezow facetow i usprawiedliwiacie sie tym ze jestescie zaniedbywane mozna nosic was na rekach i tak wczesniej czy pozniej zdradzicie kazdy powod jest dobry puszczalstwo macie we krwi